Om å skyte seg selv i foten

OMDØME: Marius Dalin, og flere med han, har vært med på, ved å signere avtalen, å skade kommunens omdømme, å øke politikerforakten og å styrke den stadig voksende grådighetskulturen, skriv artikkelforfattaren..

OMDØME: Marius Dalin, og flere med han, har vært med på, ved å signere avtalen, å skade kommunens omdømme, å øke politikerforakten og å styrke den stadig voksende grådighetskulturen, skriv artikkelforfattaren.. Foto:

Av
DEL

LesarbrevMarius Dalin erkjenner at debatten og språkbruken i etterkant av det som skjedde ei septembernatt da Grotle/Følling-avtalen ble underskrevet, har skada omdømmet til Sunnfjord kommune. Og at, når folk sier at Sunnfjord kommune er kommunen hvor en kan kjøpe seg ordførerkjede, blir det sagt på spøk.

Det er neppe hele sannheten. Det kan være et noen spøker med dette, men jeg har opplevd at mange rett og slett er forbannet på, og flau over politikerne som inngikk en slik avtale.

Marius Dalin, og flere med han, har vært med på, ved å signere avtalen, å skade kommunens omdømme, å øke politikerforakten og å styrke den stadig voksende grådighetskulturen vi ser i dagens samfunn, lokalt som nasjonalt.

Så får nå skole, helse, omsorg, kultur og annet klare seg som best de kan.

Skriv ditt lesarbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppmodar lesarane til å bidra med sine synspunkt, både på nett og i papir

Artikkeltags