Änglar - fins dom?

TAKKNEMLIG: Jeg er så takknemlig for alle de vennlige «englene» i hvitt, både kvinnelige og mannlige, som jeg var i kontakt med i ambulansen og på sjukehuset. Deres faglige innsikt i tillegg til omsorgsfulle og vennlige behandling gjorde inntrykk på meg, skriv artikkelforfattaren.

TAKKNEMLIG: Jeg er så takknemlig for alle de vennlige «englene» i hvitt, både kvinnelige og mannlige, som jeg var i kontakt med i ambulansen og på sjukehuset. Deres faglige innsikt i tillegg til omsorgsfulle og vennlige behandling gjorde inntrykk på meg, skriv artikkelforfattaren. Foto:

Av
DEL

LesarbrevÅ få høre da jeg kom til undersøkelsen på Sentralsjukehuset i Førde at jeg hadde to store blodpropper, en i hver lunge, var jo egentlig ganske dramatisk. Likevel var jeg helt rolig og trygg og følte at jeg var i de beste hender. Det skulle vise seg å stemme:
Etter et par dager med undersøkelser og behandlingen de raskt begynte med: sprøyte med blodfortynnende morgen og kveld i huden rundt navlen, tilførsel av surstoff gjennom en liten plastslange på nesa og diverse sjekking av blod, blodprosent, blodtrykk, hjertefunksjoner gikk det raskt fremover.

Jeg er så takknemlig for:
1) at legen på Legevakta i Florø vurderte situasjonen så riktig – da han etter å ha møtt meg og undersøkt mine store pusteproblem når jeg var i bevegelse, sendte meg raskt med ambulansebil til Førde.
2) for alle de vennlige «englene» i hvitt, både kvinnelige og mannlige, som jeg var i kontakt med i ambulansen og på sjukehuset. Deres faglige innsikt i tillegg til omsorgsfulle og vennlige behandling gjorde inntrykk på meg.
3) Jeg er takknemlig for at jeg fikk erfare de gode sidene til vårt helsevesen, og var så heldig at de undersøkelsene som ble gjort, ikke var smertefulle.
4) den gode maten.

Jeg er i full vigør igjen, og setter mer enn noen gang pris på min gode helse! Må riktignok ta en blodfortynnende tablett morgen og kveld i et halvt år og kanskje mer, men du verden, hvis det kan holde helsa på plass, så er det flott!
Takk!


Skriv ditt lesarbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppmodar lesarane til å bidra med sine synspunkt, både på nett og i papir

Artikkeltags