Et litt lavt nivå

Av
DEL

LesarbrevDette er eit debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribenten sine haldningar.Det er ikke annet å vente enn å bli filleristet når man påstår at flyplassmønsteret i Sogn og Fjordane er utdatert. Men på ett punkt må jeg få lov å påstå at den daglige lederen for Sunnfjord Utvikling (!) slipper noe billig fra det.

Han skriver at det vitner om et lavt kunnskapsnivå når jeg "må google avstanden mellom Førde og Florø", og at det nesten ikke er til å ta på alvor.

Det er for det første slett ikke uvanlig å bruke internett for å finne kjøreruter eller å måle avstand. Men viktigere er det å få understreket at jeg har bakgrunn som redaktør og reportasjeleder i tre medier som dekker eller dekket Sogn og Fjordane. Tar man med mine fem år som redaktør i Strilen, som dekker Gulen, blir det fire.

Så jeg kjenner området godt. Sogn og Fjordane må finne seg i at debatten om flyplasstrukturen ikke lenger er en debatt bare for sogninger, sunnfjordinger og nordfjordinger når ruteinnkjøpet nå blir et fylkeskommunalt ansvar.

Fryktar «kjøttbeinteorien» når Vestland overtar rutekjøpetSkriv ditt lesarbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppmodar lesarane til å bidra med sine synspunkt, både på nett og i papir

Artikkeltags