Erna-staken illustrasjon på Høyres svik

Av
DEL

LesarbrevJeg har mange tanker om det som har hendt siste uker i lys av da Erna & co hentet en IS terrorist og hennes barn til Norge, stikk imot og uten sin regjeringspartner Frp sitt samtykke.

Saken som medførte at Frp trådte ut av regjering, har utrolig mange underlige fasetter og langt flere ubesvarte spørsmål. Istedet for å skrive hvordan det opplevdes, har jeg derfor laget en lysestake jeg kaller: ERNA som viser min oppfatning av det hele og er ment å illustrere noe av dette sviket mot en regjeringspartner som dette egentlig var og ment som et lite skråblikk på det hele.

Her er mange symbolske utrykk som ved første øyekast kan forveksles med «amors piler» men har en helt annen betydning fra avsender, og kan sees om man kikker nærmere etter.

En handling (pil) som Erna helt sikkert burde forstå var stor mulighet for ville komme til å skyte FrP ut av regjeringssamarbeidet. Dette kan slå hardt tilbake og ramme Erna som en bummerang.

Skal man trekke frem noe positivt og håp for fremtiden må det være at lyset i staken er lilla og ikke blått. Frp blir skutt oppover og vi henger tross alt fortsatt sammen, om enn i en tynn tråd ( pil) .

Jeg har også inntrykk av at mange høyrefolk ikke var enig i denne beslutningen til Erna, det er iallefall en liten og om enn mager trøst.
Er dette en Erna-øvelse på selvutslettelse?

Skriv ditt lesarbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppmodar lesarane til å bidra med sine synspunkt, både på nett og i papir

Artikkeltags