Behold plassgaranti på bussen

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Meiningar1. januar 2019 er det slutt på plassgaranti på Nor-way bussekspress (Fjordekspressen) som kjører mellom to eller flere fylker.

Jeg ser på Kringom sine nettsider at til nyttår er det slutt på plassgaranti på Fjordekspressen mellom fylkene. Jeg er av den oppfatningen at dette burde Nor-way bussekspress ventet med i ett år, til Sogn og Fjordane og Hordaland har blitt ett fylke.

Kollektivtrafikken styres av fylkeskommunen, og 1. januar 2020 heter fylkeskommunen i vårt fylke Vestland. Jeg regner med at Nor-way bussekspress er klar over at 1. januar  2020 blir 19 fylker 11, så dette burde Nor-way bussekspress ventet med.

Det står også på nettsiden til Nor-way bussekspress at en må bestille på nettet fra nyttår for å være sikker på å komme med, tenk på alle i høy alder som ikke har tilgang til internett, hva skal de gjøre?

Jeg vet ikke hvor langt Sogn og Fjordane og Hordaland er kommet i prosessen med å slå sammen kollektivtrafikken i våre to fylker, men jeg vet at den skal styres fra Bergen, når fylket skal hete Vestland. Og da burde det være klart at å oppheve plassgarantien på bussene mellom våre to fylker, som om kun ett år skal bli ett fylke, vil være galt.

Skriv ditt lesarbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppmodar lesarane til å bidra med sine synspunkt, både på nett og i papir

Artikkeltags