Å Vestland, Vestland

KARANTENE: Smittevernloven, etter avsnittet i loven de viser til, 4.1 til 4,7. gir ikke rett til en karantene lenger enn 7 dager., skriv Philip Butler.

KARANTENE: Smittevernloven, etter avsnittet i loven de viser til, 4.1 til 4,7. gir ikke rett til en karantene lenger enn 7 dager., skriv Philip Butler. Foto:

Av
DEL

LesarbrevEr det nå slik at vi i gamle Sogn og Fjordane ikke vil mer, vi vil heller ut av storfylket vårt? Slik i hvert fall er det inntrykket våre kommuners helseledere gir når samtlige vil sette en karantene på 14 dager på aller som reiser inn fra det gamle Hordaland.

Det er vel alle som har fått den beskjed på sine mobile telefoner. Nettsiden til Sunnfjord kommune gir ingen skikkelig definisjon på hvem dette gjelder for, bare folk fra det gamle Sogn og Fjordane, hordalendinger, all nordmenn eller hvem som helst.

De får kanskje noen klager mot sine vedtak når noen fra Hordaland faktisk legges i slik karantene. Smittevernloven, etter avsnittet i loven de viser til, 4.1 til 4,7. gir ikke rett til en karantene lenger enn 7 dager.


Skriv ditt lesarbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppmodar lesarane til å bidra med sine synspunkt, både på nett og i papir

Artikkeltags