SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Tror på Brann

Fredrik Nordkvelle scoring søndag var hans andre på to kamper. Dette bildet er fra forrige helgs scoring mot Haugesund.

Fredrik Nordkvelle scoring søndag var hans andre på to kamper. Dette bildet er fra forrige helgs scoring mot Haugesund. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Det er mye å velge mellom på søndagens oddsprogram, men tiden rundt sesongstart er alltid litt vanskelig å spå. Vi velger oss derfor en norsk cupkamp i kveld.

DEL

Lokale nyheiter - 5 kr for 5 veker

56. Brann - Strømsgodset H

Brann ligger 5. plass i eliteserien i fotball med 29 poeng. Strømsgodset er serieleder med ti poeng mer.

Brann er et av formlagene i eliteserien. De har vunnet fire av de fem siste kampene, og vi må seks kamper tilbake for å finne forrige tap. Spesielt offensivt svinger det av Rune Skarsfjords menn.

I forrige cuprunde slo Brann ut Viking etter ekstraomganger. Legg merke til at kvartfinalen er den første cupkampen Brann spiller på eget gress denne sesongen.

Bortsett fra Christian Kalvenes har Brann en skadefri tropp. Det blir neppe mange endringer på laget som senket FK Haugesund på Stadion i seriekampen sist. Simen Wangberg kan få sin første kamp for Brann, men kaptein Markus Jonsson er erklært skadefri selv om han måtte gi seg ved pause for en uke siden. Strømsgodset gikk på en stygg smell borte mot Tromsø sist, og var heldige som klarte uavgjort mot Hønefoss før det. Den magre poengfangsten i de to siste rundene gjør at både Molde og Rosenborg er kommet opp i ryggen på drammenserne.

I cupen fikk Mjøndalen stryk med 6-1 i fjerde runde på Marienlyst.

Strømsgodset mangler kaptein Alexander Aas, en mann som definitivt vil bli savnet når Godset skal forsøke å demme opp for Kim Ojo og Erik Huseklepp i Brann-angrepet:

Brann er i best form av disse lagene, og har fordel av hjemmebane og at det er blitt en viss entusiasme igjen i Bergen. Vi tror de klarer å avgjøre dette før eventuelle ekstraomganger. Hjemmeoddsen er 2,05.

Rekkepris: 100 kr

Spillstopp: Søndag kl 19:55.

56. Brann - Strømsgodset H

Odds: 2,05

SPILL DAGENS INNSATS HER (Innsatsen styrer du selv)