SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Oddstipset ga penger

Brann har kun tapt én av de siste syv kampene mot trønderne på Stadion.

Brann har kun tapt én av de siste syv kampene mot trønderne på Stadion. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Murray ga oss penger i går, i dag går vi for Brann og Erik Huseklepp.

DEL

Lokale nyheiter - 5 kr for 5 veker

[BA]: Singelspillet vårt på Andy Murray i går gikk inn med god margin i går noe som ga oss en premie på 210 kroner på med en hundrelapp i innsats. Oddsprogrammet mandag består i hovedsak av skandinavisk fotball nedover i divisjonene, samt litt OL-fotball for kvinner. Vi velger derimot å gå for dagens eneste oppgjør i Tippeligaen.

100. Stabæk - Brann B

Brann-fansen rev seg i håret etter å ha skuslet bort poeng borte mot Vålerenga sist, men ser vi på prestasjonene til Brann de siste månedene er det ikke til å ta feil av: Brann er faktisk i form.

I tillegg til å ha avansert i cupen, står bergenserne med 3-1-1 i serien. Ser man bak resultatet i de to kampene der det har blitt poengtap, den nevnte bortekampen mot Vålerenga og ranet i Hønefoss, ser det unektelig bra ut.

Nå har man derimot mistet Rodolph Austin til Leeds, en spiller som ikke kan erstattes uten videre. Men hva gjør vel det når man har fått tilbake byens store sønn?

Det er ikke et rent lite press som hviler på Sandsli-karens rygg, men det er ikke til å stikke under en stol at det er mange usikkerhetsmomenter rundt den hjemvendte publikumsfavoritten. Hvordan er formen etter flere måneder uten kamptrening? Hvor skal han spille i Branns 4-2-3-1-system?

Huseklepp spilte én omgang lørdag for Branns junioravdeling mot Feyenoord, en gjennomkjøring som kommer godt med.

Ut i fra formasjonstreningene til Brann, kan det virke som han går rett inn på laget og vil bekle den offensive midtbanerollen bak Kim Ojo. Det betyr mest sannsynlig at Kristoffer Barmen må vike og at Nordkvelle går ned på midtbanen i tospann med Sokolowski.

Stabæk ligger som kjent desidert sist i eliteserien, men har gjort noen forsterkninger i sommer. De har hentet to defensive spillere på lån, Jalasto fra Aalesund og Helgason fra AEK Athen. Vi tror ikke det holder for å stoppe en spillesugen Huseklepp og en målkåt Ojo som gleder seg voldsomt til å spille sammen med lysluggen. 1.85 er grei odds på Brann-seier mot bunnlaget fra Bærum, vi går for borteseier.

Her er dagens oddstips:

Rekkepris: 100,-

Spillstopp: mandag 2012.08.06 18:55:00

100. Stabæk - Brann 3,50 3,30 1,85 B

Totalodds: 1,85

SPILL DAGENS TIPS HER (innsatsen styrer du selv)!