SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi tror det blir en lang kveld i Paris

United States' Alex Morgan, left, and Sweden's Caroline Seger challenge for the ball during the Women's World Cup Group F soccer match between the United States and Sweden at the Stade Oceane in Le Havre, France, Thursday, June 20, 2019. (AP Photo/Christophe Ena)

United States' Alex Morgan, left, and Sweden's Caroline Seger challenge for the ball during the Women's World Cup Group F soccer match between the United States and Sweden at the Stade Oceane in Le Havre, France, Thursday, June 20, 2019. (AP Photo/Christophe Ena) Foto:

Av

Det er alt annet enn overraskende om kveldens åttedelsfinale mellom Sverige og Canada går til ekstraomganger.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige mandagsmeny:

Oddstips Copa America: Uruguay og Suarez vil sikre gruppseieren

Oddstips Afrikamesterskapet: Elfenbenskysten har et offensivt fyrverkeri

Oddstips VM kvinner: Lang kveld i Paris

Overgangsvinduet: LIVE: BA følger sommerens overgangsvindu 2019

Afrikamesterskapet: Hvem vinner Afrikamesterskapet?

Copa America: At du trenger å vite før Copa America

V65 Jarlsberg: Ny klink vinner fra Magnus

V5 BjerkeEn Flamingo til topps i lunsjen

V4 SolängetSpennende V4-lunsj i Ørnskiöldsvik

Det er faktisk ingen norske kamper på mandagens langoddsprogram, men det betyr ikke at det er interessante objekter. Det spilles to åttedelsfinaler i fotball-VM for kvinner, det spilles to kamper i U21-EM, det spilles tre kamper i Afrikamesterskapet og det et spilles to kamper i Copa America natt til tirsdag. I tillegg er det også to kamper i Gold Cup natt til tirsdag.  I Superettan i Sverige spilles det også to kamper.

NB! 55 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Sverige - Canada U 2,80 (spillestopp kl 20.55)

Klikk på denne lenken for å spille på dette tipset

Åttedelsfinale i VM og vinneren her møter Tyskland i kvartfinalen. Det er spilt fire av åttedelsfinaler sålangt. Tyskland og England har vunnet sine kamper 3-0 mot hvv Nigeria og Kamerun og begge var da også store favoritter på forhånd. Norge mot Australia gikk som kjent til ekstraomganger og straffespark, mens det også ble ekstraomganger i søndagens kamp mellom Frankrike og Brasil (Frankrike vant 2-1.)

Sverige hadde som kjent en overkommelig gruppe med Chile, Thailand og USA. Vant som venter kampene mot Chile og Thailand og hang bra med mott USA i den siste gruppespillkampen. Til den kampen hadde landslagssjef Peter Gerhardsson gjort sju endringer, i kveld sender han nok ut sitt sterkeste lag med kaptein Caroline Seger og Kosovare Asslani i spissen.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Canada tok seg også greit videre etter 1-0 seier mot Kamerun og 2-0 seier mot New Zealand, så tapte det 1-2 mot Nederland i den siste gruppespillkampen. Det er defensivt Canada har sin største styrke, men per nå er de ingen favoritt til å ta seg til finale. Spissen Christine Sinclair er den store stjernen, men hun har kun scoret ett av de fire målene Canada har gjort. Det målet var utligningsmålet til 1-1 mot Nederland.

To av fire kamper i åttedelsfinalene har altså gått til forlengning hittil, og dette må være en svært het kandidat. Kampen spilles på Parc Des Princes i Paris. Uavgjort etter ordinær tid betales med 2,80 og blir vårt soleklare valg.

Klikk på denne lenken for å spille på dette tipset