(Bergensavisen)

Fredag ruller klubbfotballen igjen i Europa etter landslagsoppholdet. Det betyr at torsdagens langoddsprogram er nesten helt uten fotballkamper og det er ishockeyen som dominerer utvalget i dag. Det spilles fire kamper i Get-ligaen her hjemme, det spilles full runde i SHL og det spilles ni kamper i NHL natt til fredag. I tillegg spilles det en rekke kamper i KHL.

Spillsenterets øvrige torsdagsmeny:

Oddstips Get-ligaen: Vålerenga utnytter Storhamars suksess

V64 Bro Park: Vidunderlig jackpotkveld på Bro Park

V65 Bergen: Topphest gjør kort prosess i Bergen

V5 Drammen: Overlegen lunsjbanker i Drammen

V4 Hagmyren: Vi garderer storfavoritten til lunsj

Eurojackpot: Dette visste du ikke om Eurojackpot

Vålerenga - Storhamar H 2,55 (spillestopp kl 18.55)


Toppkamp i Get-ligaen der lagene har spilt hhv 11 og 12 seriekamper av i alt 48 serierunder. Lagene skal møte hverandre seks ganger i løpet av grunnserien. Vålerenga innledet sesongen strålende og tok seire på de sju første seriekampene, den eneste kampen de ikke vant i innledningen var borte mot Storhamar. Den kampen endte 4-4 etter ordinær tid, mens Storhamar vant etter spilleforlengelse. Vålerenga spiller som kjent sine hjemmekamper i Furuset Forum inntil videre og der er det blitt full pott på de fem første hittil. Likevel har det vært formsvikt for laget i det siste. Tre av de fire siste seriekampene er spilt på bortebane og det har endt med 2-3 tap mot Sparta, 2-4 tap mot Lillehammer og fjerde siste 3-4 overtidstap mot Ringerike.

Fredag utroligekan du stikke av med  700 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

Storhamar har vært ute i Champions League-gruppespill i det siste og etter lagets sterke 6-2 seier hjemme mot Trinec tirsdag kveld, er Storhamar videre til sluttspill i den turneringen. Innledet eliteserien med et noe overraskende hjemmetap for Stavanger Oilers (1-2), og har også gått på hjemmetap mot Sparta (2-3) og et meget overraskende hjemmetap mot Stjernen (1-2 etter spilleforlengelse). Faktisk har tre av Storhamars fire siste seriekamper gått til forlengning og i forrige bortekamp stod det faktisk 0-0 mot svakt plasserte Ringerike etter ordinær tid (Storhamar dro det lengste strået i overtidsspillet da). Men de øvrige fire bortekampene er alle vunnet. Topper tabellen med 25 poeng og har altså to poeng ned til nettopp Vålerenga på 2. plass.

 

Vålerenga overtar serieledelsen med seier i kveld (må komme etter ordinær tid) og Storhamar har vært hardt matchet i det siste. Vålerenga har tatt full pott på sine fem hjemmekamper denne sesongen og slik oddsene er satt i kveldens kamp, er det uten tvil hjemmeseieren som frister mest. 2,55 er flott odds på Vålerenga og spilles.

Klikk her for å levere dette spillet