SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

USA skal ta VM-gull

Av

USA er store favoritter i dagens VM-finale mot Nederland.

DEL

(Siste) Søndagens langoddsprogram kan by på hele tre finaler. Det er finale i fotball-VM for kvinner, det er finale i Copa America og det er finale i Gold Cup. I tillegg spilles det en rekke kamper i PostNord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen her hjemme. I Sverige er det to kamper i Allsvenskan. Forøvrig er det en rekke tennisdueller fra Wimbledon, samt fra andre etappe i Tour de France.

Trykk her for å spille!

NB! Onsdag er det ca 28 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

USA - Nederland pause/fulltid H/H - 2,00 (spillestopp kl 16.55)

Trykk her for å spille!

VM-finale for kvinner. USA har stort sett imponert i hver eneste kamp i dette VM og tok en fullt fortjent 2-1 seier mot England i semfinalen. Den regjerende verdensmesteren har det meste og er stor favoritt til å ta hjem nok et VM-gull. Bortsett fra i åttedelsfinalen mot Spania, så har USA ledet til pause i samtlige andre kamper i dette VM.  Superstjernen Megan Rapinoe var ute med skade i semifinalen, det er uvisst om hun starter kveldens finale.

Nederland har fortsatt tilgode å overbevise, men de vant fortjent sin semifinale mot Sverige etter ekstraomganger. Den regjerende europamesteren har ikke imponert på samme måten som de gjorde under EM på hjemmebane for to år siden. Men samtidig har de vunnet alle sine kamper i dette VM og spiller sin første VM-finale noensinne.

Trykk her for å spille!

USA er satt til skyhøy favoritt i finalen og det presset håndterer nok de bedre enn de fleste. 1,39 på hjemmeseier er dog ikke mye å rope hurra for. Pause/fulltid H/H er mer spennende og 2,00 i odds på det spillobjekter er godkjent.