(Bergensavisen)

På lørdagens langoddsprogram står godbitrene i kø. Det er blant annet åtte kamper fra Premier League på oddsmenyen, i tillegg er det full serierunde i Championship, Legaue One og League Two.  I tillegg er det flere interessante kamper ute i Europa, hvor det blant annet er brennhete byderby både i Roma og Madrid. I Serie A skal Roma møte Lazio, og i den spanske hovedstaden er det klart for El Derbi Madrileño mellom Real Madrid og Atletico Madrid.

Spillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Lørdagskupongen: Lørdagskupong med Chelsea - Liverpool

Oddstips dobbel: Newcastle jakter sesongens første trepoenger

Oddstips dobbel: Wolverhampton har tatt Premier League med storm

Oddstips 3. divisjon: Lukter uavgjort lang vei i opprykksfinalen

Trav: V75 med Gulljackpot på Leangen

Galopp: Chaves sørger for ny galoppsuksess for oss

Lotto: 14 millioner kroner i Lotto-potten på lørdag. Leverer kupongen her!

West Ham United - Manchester United (Pause/fulltid dobbel) U/B 4,25 i odds

 

Etter å ha tapt de fire første ligakampene, begynte det å murre på London Stadium.

Ikke så rart egentlig. Forventningene til manager Manuel Pellegrini, som tidligere har vunnet Premier League med Manchester City, var store i West Ham. Klubben åpnet også lommeboken i sommer og hentet en rekke spillere, blant andre rekordsigneringen Felipe Anderson fra Lazio.

Nå har det roet seg litt etter to kamper på rad uten tap. De imponerte da de slo Everton 3-1 borte og i forrige serierunde holdt de Chelsea til 0-0 hjemme på London Stadium. Det var en sterk prestasjon mot et Chelsea-lag som sto uten poengtap før turen til Øst-London.

Men: Manchester United er et lag West Ham har en dårlig statistikk mot, iallfall i nyere tid.

Se de nye rosa bortedraktene til Manchester United her!

West Hams eneste seier mot Manchester United på de 19 siste Premier League-kampene kom i mai 2016. Det var i The Hammers siste kamp på Upton Park.

Fem av de innbyrdes kampene har endt uavgjort og 13 av dem har endt med tap.

The Hammers har faktisk ikke klart å score i de tre siste kampene mot mot United.

NB! Fredag er det vanvittige 364 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

Manchester United røk ut av ligacupen etter å ha tapt på straffespark mot Derby. De har kun vunnet tre av de siste seks Premier League-kampene denne sesongen. Krangelen mellom Pogba og Mourinho er ikke heldig. Den vil bare skade Manchester Uniteds prestasjoner på banen, tror jeg. De burde heller konsentere seg om å vinne denne kampen og korte ned på forspranget til Liverpool.

 

Nå møter de et West Ham-lag som er uten seier i tre hjemmekamper denne sesongen, men de klarte å holde nullen mot Chelsea.

United har et par spillere som elsker å spille mot United. Romelu Lukaku, som har scoret i alle tre bortekampene til United, har scoret elleve mål på elleve kamper mot London-klubben.

Også Anthony Martial liker kampene mot laget fra Øst-London. Han har vært involvert i åtte mål på hans fem siste kamper mot The Hammers. Han har scoret seks mål og gitt to målgivende pasninger.

West Ham-angriperen Marko Arnautovic kan være tilbake etter kneskaden som gjorde at han måtte stå over forrige helgs kamp. Midtbanespilleren Carlos Sanchez fikk en smell i 8-0-seieren i ligacupoppgjøret mot Macclesfield Town, og han må testes like før kampstart.

 

Manchester United-manager Jose Mourinho kommer trolig til å gjøre en rekke endringer på laget etter exiten i ligacupen mot Derby tidligere denne uken.

Spissen Marcus Rashford er tilbake etter å ha sonet et rødt kort tidlig i sesongen. Marcos Rojo er ute med en langtidsskade. Keeper Sergio Romero er suspendert etter å ha pådratt seg et rødt kort i midtuken. Lee Grant vil ta hans plass på innbytterbenken.

I tre av de fire siste kampene til West Ham har det stått uavgjort første omgang. United på sin side har ledet til pause i de to siste bortekampene mot henholdsvis Burnley og Watford. West Ham klarte å holde Chelsea til uavgjort både til pause og full tid, og jeg tror de klarer å holde stand mot Mourinhos menn, iallfall i første omgang.

 

Jeg tror kampen på London Stadium blir jevnspilt. Jeg ser for meg et scenario hvor det står uavgjort til pause og at Manchester United avgjør kampen i annen omgang. Det gir fine 4,25 i odds.

Klikk her for å levere dette spillet