Torsdagens langoddsprogram byr blant annet på semifinalen i cupen mellom Rosenborg og Start, i tillegg skal Manchester City møte Fulham i ligacupen i England. Det er også to interessante kamper i Allsvenskan, hvor AIK og tidligere Brann-trener Rikard Norling er på gulljakt. I Spania spilles det seks kamper i Copa del Rey og det spilles cupfotball i Danmark. På hockeyfronten er det full runde i SHL og det spilles tre kamper i den norske Eliteserien. Hele 13 kamper skal spilles i NHL.

Spillsenterets øvrige torsdagens meny:

Oddstips dobbel: Semifinalemarerittet fortsetter for Start

Lotto: Bergenser kan få Lotto-sjokk når han sjekker kontoen

Fredag kan du stikke av med 855 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

FC Midtjylland - FC København H 2,10 (spillestopp kl 19.25)

Toppkamp fra den danske cupen og det er snakk om åttedelsfinale. Tre av disse ble spilt onsdag og både Horsens og AGF Aarhus røk ut mot lag fra lavere divisjon.

FC Midtjylland ble altså seriemester i Danmark i vår etter at lenge ledende Brøndby kollapset i sluttfasen. Har også innledet denne sesongen ypperlig og viste moral i hjemmekampen mot nettopp Brøndby mandag kveld. Kom bakpå både 0-1 og 1-2 i den kampen, men snudde til 3-2seier og beholdt dermed serieledelsen på bedre målforskjell enn FC København. Solide 9-4-1 på de 14 første seriekampene. Nederlaget kom borte mot Aalborg i andre serierunde (1-2). Som vanlig leverer FC Midtjylland sterkt på hjemmebane med 7-1-0 hittil. Har røket ut i cupen i semifinalen både i 2017 og 2016 og begge gangene for Brøndby.  I følge FC Midtjyllands hjemmesider er alle de beste tatt ut i troppen til kveldens cupkamp, og trener Kenneth Andersen velger nok en sterk startellever i kveld.

Fredag kan du stikke av med 855 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

FC København og Ståle Solbakken røk på et skuffende 0-1 tap hjemme mot Slavia Praha i gruppespillet i Europa League torsdag kveld og forverret sine sjanser til avansement med det tapet. Søndag ble det komfortable 4-2 hjemme mot Aarhus i superligaen. Forsvant ut av DBU Pokalen allerede i åttedelsfinalen forrige sesong med 0-1 tap hjemme for Brøndby. Det er litt uvisst hvordan Ståle Solbakken angriper denne kampen. Allerede søndag venter en knalltøff bortekamp mot Brøndby i serien og neste torsdag en kanonviktig bortekamp mot Slavia Praha i gruppespillet i Europa League. Tre tøffe bortekamper i løpet av en uke altså og kveldens cupkamp må være den minst viktige av disse.

FC Midtjylland har vunnet fire av de fem siste seriemøtene hjemme mot FC København i Herning. 2,40 var oddsen på hjemmeseier tidligere i uken, den er ikke  overraskende justert ned. 2,10 er hjemmeoddsen torsdag morgen, det er ikke like forlokkende. Uansett så er hjemmeseier det opplagte valget. Kanskje litt snaut som singelspill, men vi lar det stå til.

Klikk her for å levere dette spillet