(Bergensavisen)

Fredag er endelig klubbfotballen tilbake igjen etter landslagspausen. Det er fotball både fra La Liga, Bundesliga og engelsk Championship. Dansk superliga, belgisk toppserie og kamper fra både 2. bundesliga og Ligue 2 er det også i kveld. Merk også at det er midtukekupong. På hockeyfronten er det full runde i Hockeyallsvenskan og natt til lørdag er det tre kamper i NHL.

Spillsenterets øvrige fredagsmeny:

Oddstips: Celta Vigo må tilbake på vinnersporet

Midtukekupongen: Midtukekupong på en fredag

V65 Biri: Elitehesten vinner på direkten

V64 Umåker: V64-jackpot med 811 399 ekstra

V65 Solvalla: Smellfin V65-lunsj med talentfull banker

Sheffield Wednesday - Middlesbrough H 3,00 (spillestopp kl 20.40)

Oddstips fredag
Hjemmelaget var inne i flott periode før landslagspausen. Etter å ha slått Aston Villa 2-1 borte fjerde sist, ble det to ganger 1-1 hjemme mot topplagene Leeds og West Bromwich. I siste seriekamp ble det så en sterk 2-1 seier borte mot Bristol City. Wednesday har dermed avansert til 6. plass etter 12 serierunder og står med 19 poeng. Hjemme på Hillsborough er laget fortsatt ubeseiret (2-4-0). Både Barry Bannan og Steven Fletcher er klare til dyst, etter at duoen måtte forlate banen underveis i Wednesdays siste kamp før landslagspausen. Fernando Forestieri er stadig skadeplaget og er ikke klar til kveldens kamp, i likhet med langtidsskadde Sam Winnall og Joost van Aken.

Fredag utroligekan du stikke av med  700 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

Middlesbrough har kun tapt to av sine tolv første seriekamper og ligger på 4. plass med 22 poeng. Opp til serieleder Sheffield United er det kun tre poeng. Dog er begge tapene kommet i løpet av de seks siste serierundene og laget har ikke bedre enn 2-2-2 i denne perioden. Skuffende 0-2 tap hjemme for Nottingham Forest i siste serierunde og bortestatsen viser 2-3-1. Boro-sjef Tony Pulis har hatt ti spillere avgårde på ulike landslagsoppdrag og det er uvisst om det er skader blant disse.

Oddstips fredag 

3-0-2 på de fem siste tilsvarende, men begge seirene til Middlesbrough er tatt på de to siste tilsvarende. Sheffield Wedneday viser strålende form, men blir fortsatt ikke særlig betrodd. 3,00 på hjemmeseier er overodds og et opplagt valg i kveldens kamp fra Championship.

Klikk her for å levere dette spillet