SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Norge kan overraske mot England

Norway's Maren Mjelde celebrates after scoring during a penalty shoot-out of the Women's World Cup round of 16 soccer match between Norway and Australia at the Stade de Nice in Nice, France, Saturday, June 22, 2019. (AP Photo/Thibault Camus)

Norway's Maren Mjelde celebrates after scoring during a penalty shoot-out of the Women's World Cup round of 16 soccer match between Norway and Australia at the Stade de Nice in Nice, France, Saturday, June 22, 2019. (AP Photo/Thibault Camus) Foto:

Av

England er overraskende store favoritter i kveldens kvartfinale mot Norge. De norske fotballjentene er langtfra sjanseløse.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige torsdagsmeny:

Oddstips VM kvinner: Norge er undervurdert

Oddstips Afrikamesterskapet: Mané-retur løfter Senegal

Målscorerspill: Caroline Graham Hansen skal skape trøbbel for England

Overgangsvinduet: LIVE: BA følger sommerens overgangsvindu 2019

Vikinglotto: Nordmann vant 15 millioner i andrepremie!

Copa America: At du trenger å vite før Copa America

V5 Drammen: Vi tror på V5-opptur i Drammen

V4 Ørebro: Internasjonal V4-lunsj fra Ørebro

Det er uten tvil kvartfinalen mellom Norge og England som er det store høydepunktet på torsdagens langoddsprogram. Kampen starter kl 21.00. I tillegg er det klart for semifinaler i U21-EM, og det er to kamper i Afrikamesterskapet. Natt til fredag er det så kvartfinale mellom Brasil og Paraguay i Copa America.

NB! På fredag kan du vinne ca 174 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Norge - England H 3,60 (spillestopp kl 20.55)

Klikk på denne lenken for å spille på dette tipset!

Norge røk ut av forrige VM i Canada i 2015 etter 1-2 tap for England i åttedelsfinalen. I den kampen sendte Solveig Gulbrandsen Norge i ledelsen 1-0 etter 54 minutter, men et kvarter senere hadde England snudd kampen og vant 2-1. England tok seg til semifinale i det mesterskapet, men der endte det med 1-2 tap for Japan.

Norge hadde et forferdelig EM i Nederland for to år siden og røk ut allerede etter gruppespillet da. Men Martin Sjøgren har gjort en fremragende jobb med dette mannskapet og Norge tok seg greit videre fra sin gruppe og gjorde en flott åttedelsfinale mot Australia forrige lørdag. Vi var under et visst press i andreomgangen da, og hadde 1-0 i det lengste. Men et litt unødvendig baklengsmål etter corner, sørget for 1-1 i sluttminuttene i ordinær tid.  Så fikk Australia en spiller utvist i slutten av første ekstraomgang og Norge trykket skikkelig på i ekstraomgangene, men fikk ikke ballen i mål. I straffesparkkonkurransen var Norge klart best.

England har hatt en komfortabel reise hittil i VM. I gruppe med Skottland, Argentina og Japan ble det som ventet tre seire. Trakk "vinnerloddet" med å møte svake Kamerun i åttedelsfinalen og vant denne 3-0. Likevel er følelsen at England ikke har imponert noe spesielt og at de har mer å gå på.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

England er satt til overraskende klare favoritter i kveld (1,98), mens Norge betales med 3,60. Man kan nok argumentere for de fleste utfall i kveld, men stemningen i det norske laget er fantastisk om dagen og det er slett ikke utenkelig at Norge kan vinne denne i kveld. 3,60 på norsk seier er uansett i overkant høy odds, men det betinger altså at Norge avgjør i ordinær tid. Vi spiller litt med hjertet og lanserer norsk seier etter ordinær tid.

Klikk på denne lenken for å spille på dette tipset!