SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Mallorca er helt stingløse på bortebane

Mallorca-spillerne jubler etter å ha slått Real Madrid hjemme på Iberostar Estadi i Palma På bortebane er Mallorca uten poeng hittil og har gått målløse av banen i fire av fem bortekamper.. (AP Photo/Francisco Ubilla)

Mallorca-spillerne jubler etter å ha slått Real Madrid hjemme på Iberostar Estadi i Palma På bortebane er Mallorca uten poeng hittil og har gått målløse av banen i fire av fem bortekamper.. (AP Photo/Francisco Ubilla) Foto:

Av

Nyopprykkede Mallorca er uten poeng på sine fem bortekamper og har gått målløse av banen i fire av dem. I kveld venter bortekamp mot formsterke Levante.

DEL

Oddstips  (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige fredagsmeny:

Oddstips: Sjekk tipsene på 15 av fredagens kamper her

Oddstips Premier League: Mourinho gir Tottenham-opptur på direkten

Oddsdobbel: Dortmund med ny storseier på hjemmebane

Oddstips La Liga: Mallorca er helt stingløse på bortebane

Midtukekupongen: PSG soleklar banker på midtukekupongen


Fredag ruller klubbfotballen endelig i Europa igjen etter landslagspausen. Det er et omfattende langoddsprogram som byr på kamper i både Bundesliga, La Liga, Ligue 1, Championship og dansk superliga. Som vanlig på fredager er det også fulle serierunder i både Ligue 2 i Frankrike og Eerste Divisie i Nederland. På hockeyfronten er det full runde i Hockeyallsvenskan, mens det spilles to kamper i NHL natt til lørdag.

Fredag er det ca 908 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her

Levante - Mallorca pause/fulltid H/H - 2,85 (spillestopp kl 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

La Liga og 14. serierunde. Fullt fortjent 2-1 seier borte mot Real Sociedad tredje sist, ble fulgt opp av en kruttsterk 3-1 seier hjemme mot Barcelona nest sist. Men 1-2 tap borte for hjemmesterke Athletic Bilbao i siste seriekamp før landslagspausen. Ligger på 12. plass med 17 poeng og har solide 3-2-1 på hjemmebane. Erick Cabaco (startet fire seriekamper) er eneste fravær av betydning.

Nyopprykkede Mallorca fortsetter å ta seire på hjemmebane. 3-1 seier hjemme mot Villarreal i siste seriekamp før landslagspausen, og totalt flotte 4-2-2 på åtte spilte hjemmekamper. Det er samtidig de eneste poengene laget har tatt, borte er samtlige fem kamper tapt og motstanden har ikke vært blant de tøffeste i flere av dem. Veteranen Salvo Sevilla sonet karantene mot Villerreal, men er tilbake i kveld. Ellers ser det bra ut med troppen.

Rekordpott i Eurojackpot! Fredag er det ca 908 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her

Levante må stå som klare favoritter her. Mallorca har tapt alle sine fem bortekamepr og de har også lagt under til pause i fire av dem. 1,85 i hjemmeodds er litt snaut, vi hever risikoen noe og spiller pause/fulltid H/H til klart mer fristende 2,85 i odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Lag kode Kopier kode