(Bergensavisen)

Det er et vidunderlig langoddsprogram vi har foran oss denne tirsdagen. Åtte gruppespillkamper fra Champions League står på menyen og både Manchester United, Manchester City, Juventus, Real Madrid og Bayern München er blant lagene som skal i aksjon. I tillegg er det midtukerunde i Championsship, det er OBOS-liga kamp mellom Mjøndalen og Kongsvinger og det er ligacupkamp mellom Everton og Southampton. Så er det naturligvis en del ishockey, både her hjemme og i Sverige spilles det kamper i toppdivisjonene.

Spillsenterets øvrige tirsdagsmeny:

Oddstips CL: United møter en uavgjortspesialist

Oddstips CL: Juventus er helt utilnærmelige

Oddstips CL: Dobler pengene på målrik City-kamp

Oddstips ishockey: Klar fordel Malmö Redhwaks mot svekket Frölunda

V5-lunsj Bjerke: Bankeren i full Fyr på Bjerke

Lunsjtrav Sverige: Toppobjekter i V4-lunsjen

V65 Momarken: Spillemessig strålende på Momarken

V5-lunsj Bjerke: Bankeren i full Fyr på Bjerke

FIFA 19: Dette er de mest overvurderte spillerne i FIFA 19

Bayern München - Ajax over 3,5 mål 1,85 (spillestopp 20.55)
Til tross for en helt eventyrlig dominans borte mot Hertha Berlin i fredagens Bundesliga-kamp endte Bayern opp med å tape 0-2. I forrige tirsdags hjemmekamp mot Augsburg måtte Bayern nøye seg med 1-1 hjemme mot Augsburg og etter å ha innledet sesongen med fire strake seire, måtte laget i helgen se at Borussia Dortmund har overtatt ledelsen i Bundesliga. Bayern München innledet sitt gruppespill i Champions League med en komfortabel 2-0 seier borte mot Benfica.  Corentin Tolisso, Rafinha og Kingsley Coman er alle ute med langtidsskader for Bayern, ellers er Leon Goretzka usikker.

Ajax på sin side slo til med 3-0 hjemme mot AEK Athen i sin første kamp og fikk en kanonstart. I nederlandske Eredivisie står laget med 5-1-1 på de sju første seriekampene, tapet kom borte mot serieleder PSV Eindhoven forrige søndag med 0-3. De tre øvrige bortekampene er alle vunnet.  Frenkie de Jong og Hakim Ziyech er usikre for Ajax, som ellers har en del skader i sin tropp.

Bayern München er normalt veldig stødige på hjemmebane i gruppespillet i Champions League. Mye tyder på at kveldens kamp blir målrik og 1,85 i odds på at kampen går over 3,5 mål er akseptabel odds og spilles, i kombinasjon med et målspill fra en annen Champions League-kamp.

NB! Utrolige 180 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Lyon - Shaktar Donetsk over 2,5 mål 1,65 (spillestopp kl 20.55)
Lyon overrasket hele fotball-Europa med å slå Manchester City 2-1 på Etihad i sin første gruppespillkamp og dermed tok laget tre meget viktige poeng i kampen om å gå videre. Hjemme i Ligue 1 har det vært en ok start med 4-2-2 på de åtte første seriekampene og hjemme i Lyon står laget med 3-1-1. Amine Gouri mister kveldens kamp, mens Martin Terrier og Ken

Ukrainske Shaktar Donetsk har vunnet ni av de ti første seriekampene i hjemlig serie. Det eneste tapet kom borte mot "erkerivalen" Dynamo Kiev i den tredje serierunden (0-1). Var klare favoritter i åpningskampen i denne gruppa hjemme mot Hoffenheim, men kom bakpå både 0-1 og 1-2 og måtte nøye seg med ett poeng og 2-2. I den kampen sonet Ivan Ordets karantene, han er tilbake i kveld.

1,75 på Lyon-seier er kjip odds mot kapable Shaktar Donetsk som mer enn gang har vist at de trives på bortebane med sin kontringsfotball. Da synes over 2,5 mål som et bedre alternativ i denne kampen. Oddsen på det utfallet er 1,65.

Vi setter dermed en dobbel på at blir målrikt i München (over 3,5 mål) og at det blir målrikt i Lyon (over 2,5 mål). Totalodds på denne «måldobbelen» blir da 3,05.

Klikk her for å levere dette spillet