(Bergensavisen)

Norge gjorde jobben hjemme mot Bulgaria tirsdag kveld og har satt seg i en strålende situasjon før de to siste rundene av Nations League som spilles i midten av november. Det er dermed slutt på landskampfotballen i denne omgang, og fra og med fredag ruller klubbfotballen for fullt igjen rundt omkring i Europa. Onsdagens langoddsprogram bærer naturligvis preg av dette. Det er noe klubbhåndball her hjemme og Eliteserie både for menn og kvinner. Første kamp i åttedelsfinalen i Champions League skal avvikles i kveld og LSK kvinner tar imot Brøndby hjemme. Ellers det MLS fra USA natt til torsdag og på hockeyfronten er det full runde i Hockeyallsvenskan og fire kamper i NHL natt til torsdag.

Oddstips onsdagsdobbel: Rooney glitrer i D.C. United

Trav: 989 562 kroner ekstra i syverpotten!

Galopp: Herlig onsdagslunsj på Øvrevoll

NB! Utrolige 218 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

LSK Kvinner - Brøndby U 4,00 (spillestopp kl 18.25)

 

Det er dags for åttedelsfinalene i Champions League for kvinner og første runde spilles i kveld.

Denne kampen kan du se her

LSK kvinner tok seg til denne runden også forrige sesong, men da endte det med 0-5 tap hjemme mot Manchester City i hjemmekampen og returkampen borte endte med 1-2 tap. I 16-delsfinalen forrige sesong var det nettopp Brøndby som var motstander og også da hadde LSK hjemmekamp først. Den endte med 0-0, men LSK vant bortekampen 3-1. LSK tok seg veldig greit av Zvevda Perm i 16-delsfinalen denne sesongen og vant 3-0 hjemme og 1-0 borte. I den hjemlig toppserien er LSK som vanlig helt overlegne. Samtlige 19 seriekamper er vunnet og søndag tok laget seg også til cupfinale. Lå faktisk under 0-3 borte mot Røa da,men viste sin voldsomme styrke ved å komme tilbake og utligne til 3-3 like før slutt og til sist ta seg til finale etter å ha vunnet straffesparkkonkurransen.

Danske Brøndby tok seg til åttedelsfinalen denne sesongen ved å slå ut Juventus i 16-delsfinalen. Klarte 2-2 i første møtet i Torino og Nicoline Sørensen sørget for kampens eneste mål i returkampen hjemme 26. september. Er sammen med Fortuna Hjørring Danmarks klart beste lag på damesiden og har vekslet med Fortuna Hjørring om å ta seriegullet de siste sesongene. Etter halvspilt sesong av den danske Elitedivisjonen har Brøndby tatt 19 poeng på de sju første seriekampene og har to poeng ned til Fortuna Hjørring på 2. plass.

 

Kveldens kamp er altså en reprise av sist sesongs 16-delsfinale. Da endte det altså 0-0 på Åråsen i det første oppgjøret. Kveldens kamp spilles på Jessheim stadion og der er det som kjent kunstgress. 1,40 på hjemmeseier synes veldig lavt og det er slett ikke utenkelig med en kopi av forrige sesongs oppgjør. 4,00 i uavgjortodds er uansett klart mer spennende odds og blir vårt utvalgte spill.

Klikk her for å levere dette spillet