(Bergensavisen)

Det er et vidunderlig langoddsprogram vi har foran oss denne tirsdagen. Åtte gruppespillkamper fra Champions League står på menyen og både Manchester United, Manchester City, Juventus, Real Madrid og Bayern München er blant lagene som skal i aksjon. I tillegg er det midtukerunde i Championsship, det er OBOS-liga kamp mellom  Mjøndalen og Kongsvinger og det er ligacupkamp mellom Everton og Southampton. Så er det naturligvis en del ishockey, både her hjemme og i Sverige spilles det kamper i toppdivisjonene.

Spillsenterets øvrige tirsdagsmeny:

Oddstips CL: United møter en uavgjortspesialist

Oddstips CL: Målfest med Bayern München

Oddstips CL: Dobler pengene på målrik City-kamp

Oddstips CL: Juventus er helt utilnærmelige

V5-lunsj Bjerke: Bankeren i full Fyr på Bjerke

Lunsjtrav Sverige: Toppobjekter i V4-lunsjen

V65 Momarken: Spillemessig strålende på Momarken

V5-lunsj Bjerke: Bankeren i full Fyr på Bjerke

FIFA 19: Dette er de mest overvurderte spillerne i FIFA 19

Malmö Redhwaks - Frölunda H 2,15 (spillestopp kl 18.55)


Amedia og Nettavisen har som kjent kjøpt rettigheter til å vise en rekke kamper fra SHL denne sesongen og av kveldens tre kamper i SHL, er dette kampen som vi streamer i kveld.

Klipp på denne lenken for å se kveldens kamp mellom Malmö Redhawks og Frölunda (BA +)

De seks lagene som skal i sving i kveld har spilt fire seriekamper,mens de åtte øvrige lagene i SHL har spilt fem seriekamper. Malmö Redhawks har innledet ganske bra. Overtidstap 1-2 borte mot Mora i seriepremieren, ble etterfulgt av 4-1 seier hjemme mot Färjestad. Så ble det sterk 1-0 seier borte mot HV 71 i Jönköping, mens det ble overtidsseier med 4-3 hjemme mot Djurgården lørdag. Malmö endte på 6. plass i grunnserien forrige sesong. Forwarden Marcus Sylvegård soner karantene for hjemmelaget i kveld.

NB! Utrolige 180 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Frölunda har i likhet med Malmö vært involvert i meget jevne kamper hittil. 2-1 seier hjemme i Scandinavum i Gøteborg i seriepremieren, deretter ble det overtidsseier borte mot Brynäs (4-3). Så ble det overraskende hjemmetap (3-4) mot Mora forrige lørdag, mens det ble overtiddseier med 2-1 borte mot Rögle forrige torsdag. Frölunda har så mange som seks spillere ute til kveldens kamp. Viktor Ekblom soner karantene, mens Mattias Nørstebø, Filip Westerlund, Oliwer Fjellström, Mats Rosseli Olsen og Joel Mustonen er skadet. 

Disse to lagene møtte hverandre også i kvartfinalen i sluttspillet i vår. Da vant Frölunda to av de tre første kampene, men Malmö slo tilbake og vant de tre neste og sikret seg altså semifinale etter å ha vunnet 4-2 i matcher. Da vant Malmö to av de tre kampene som ble spilt i Malmö Arena, hhv kamp fire og kamp seks i den kampserien.

Malmö vant altså de to siste hjemmekampene mot Frölunda i vårens kvartfinaleserie, de har innledet sesongen bra og møter et svekket Frölunda i kveld. Hjemmeseier til 2,15 spilles.

Klikk her for å levere dette spillet