(Bergensavisen)

Det er et vidunderlig langoddsprogram vi har foran oss denne tirsdagen. Åtte gruppespillkamper fra Champions League står på menyen og både Manchester United, Manchester City, Juventus, Real Madrid og Bayern München er blant lagene som skal i aksjon. I tillegg er det midtukerunde i Championsship, det er OBOS-liga kamp mellom  Mjøndalen og Kongsvinger og det er ligacupkamp mellom Everton og Southampton. Så er det naturligvis en del ishockey, både her hjemme og i Sverige spilles det kamper i toppdivisjonene.

Spillsenterets øvrige tirsdagsmeny:

Oddstips CL: United møter en uavgjortspesialist

Oddstips CL: Målfest med Bayern München

Oddstips ishockey: Klar fordel Malmö Redhwaks mot svekket Frölunda

V5-lunsj Bjerke: Bankeren i full Fyr på Bjerke

Lunsjtrav Sverige: Toppobjekter i V4-lunsjen

V65 Momarken: Spillemessig strålende på Momarken

V5-lunsj Bjerke: Bankeren i full Fyr på Bjerke

FIFA 19: Dette er de mest overvurderte spillerne i FIFA 19

NB! Utrolige 180 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Juventus - Young Boys begge scorer mål - ja 2,37 (spillestopp kl 18.55)

 

Juventus har tatt full pott i Serie A og vunnet sju strake seriekamper og de vant overbevisende 2-0 borte mot Valencia i den første gruppespillkampen i Champions League, selv om de fikk Cristiano Ronaldo utvist allerede etter 29 minutter. Ronaldo er naturligvis ute med karantene i kveld grunnet den utvisningen. Ellers er både Douglas Costa og Sami Khedira ute, men Juventus har en bred tropp og kan sende en meget sterk ellever utpå.

NB! Utrolige 180 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Young Boys var klart best hjemme mot Manchester United den første halvtimen i sin hjemmekamp for 14 dager siden. Men på dette nivået blir du fort straffet og sveitserne endte opp med å tape 0-3, etter egentlig å ha gjort en bra kamp. De bøtter inn mål i den hjemlige serien og har blant annet slått Basel 7-1 på hjemmebane etter United-kampen. I helgen ble det 4-1 seier borte mot Thun. Ni strake seire i Super League og de har altså enda ikke avgitt poeng.

 

Juventus er naturligvis storfavoritter til å vinne kveldens kamp, men det er aldeles ikke utenkelig at Young Boys kan score mål. Objekter begge lag scorer gir faktisk hele 2,37 i odds, det må være spillbart.

Klikk her for å levere dette spillet