SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Jakob og Filip Ingebrigtsen jakter drømmegrensen i Monaco

Av

3.30.01 er den norske rekorden på 1500 meter. I kveld jakter både Jakob og Filip drømmegrensen og en tid under 3.30 i Monaco.

DEL

(Siste) Fredagens langoddsprogram byr på begge semifinalene for herrer i Wimbledon-turneringen i tennis. I tillegg er det seriestart i den danske Superligaen og Midtjylland - Esbjerg er første kamp. I friidrett er det Diamond League fra Monaco. På fotballfronten er det ellers en kamp i PostNord, det er en skotsk ligacup-kamp og det er en kamp i irsk Premier Division. Natt til lørdag spilles det tre kamper i Major League Soccer.

Trykk her for å spille på Diamond League!

NB! Fredag er det ca 163 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før klokken 19.00. Lever kupongen her!

Blir det satt norsk rekord? Ja - 2,15 (spillestopp kl 20.30)

Det er altså Diamond League-stevne i Monaco i kveld og for oss nordmenn er 1500 meter for menn det soleklare høydepunktet. Jakob Ingebrigtsen og Filip Ingebrigtsen leverte begge strålende 1500-metre i Lausanne forrige fredag. Jajob avsluttet strålende til andre på sterke 3.30.16, men også Filip leverte et meget sterkt løp og endte på 4. plass med 3.30.82.

Trykk her for å levere din kupong!

Det er Filip Ingebrigtsen som har den norske rekorden satt i Monaco i fjor på 3.30.01. Det er et veldig sterkt felt på plass i Monaco i kveld og det er duket for fartsfest med gode harer og svært goe konkurrenter. Den såkalte drømmegrensen er på spill i kveld (tid under 3.30) og både Jakob og Filip er kapable til å sette ny norsk rekord.

2,15 er oddsen på at det blir satt ny norsk rekord i Monaco i kveld. Det er slett ikke verst betalt utfra forutsetningene og spilles.