SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Historien gjentar seg for Nederland

Nederlandsk jubel etter at Anouk Dekker har sørget for 1-0 i den siste gruppespillkampen mot Canada. Nederland vant tilslutt kampen 2-1.  (AP Photo/Francisco Seco)

Nederlandsk jubel etter at Anouk Dekker har sørget for 1-0 i den siste gruppespillkampen mot Canada. Nederland vant tilslutt kampen 2-1. (AP Photo/Francisco Seco) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Nederland avgjorde i 2. omgang i alle sine tre gruppespillkamper. Det er ikke usannsynlig at det samme skjer i kveldens åttedelsfinale mot Japan.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige tirsdagsmeny:

Oddstips VM kvinner: Historien gjentar seg for Nederland

Oddstips VM kvinner: Italia sørger for europeisk storeslem

Oddstips Afrikamesterskapet: Seedorf og Kamerun har et superoffensivt lag

Oddstips Gold Cup: 50 år siden fotballkrigen

Overgangsvinduet: LIVE: BA følger sommerens overgangsvindu 2019

Afrikamesterskapet: Hvem vinner Afrikamesterskapet?

Copa America: At du trenger å vite før Copa America

V65 Forus: Buer med feite vinnersjanser på Forus

Det var ingen norske kamper på mandagens oddsprogram, og det er heller ingen på tirsdagens spillmeny. Det er likevel flere spennende objekter. Allsvenskan ruller igang igjen etter pausen og en innledes med toppkamp i mellom AIK og IFK Norrköping, det spilles to åttendedelsfinaler i fotball-VM for kvinner og to kamper i Afrikamesterskapet, hvor regjerende mester Kamerun skal i aksjon mot Guinea-Bissau. Ellers spilles det fem kamper i den finske toppdivisjonen og det spilles også to forkvalifiseringskamper til Champions League-kvaliken. Natt til onsdag tar Copa America en pause, men Gold Cup ruller videre.

NB! 55 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Nederland - Japan - pause/fulltid U/H 4,75 - (spillestopp kl 20.55)

Klikk på denne lenken for å spille på dette tipset!

Nederland begeistret en hel fotballverden da de feide all motstand til side, vant alle seks kampene og tok et bejublet EM-gull på hjemmebane for to år siden.  Men måtte altså ta seg til VM via playoff, etter å ha tapt 1-2 borte mot Norge i fjor høst. Vant begge kampene mot Danmark i denne og tok seg fortjent til sluttspill.

Innledet VM med en lite imponerende kamp mot New Zealand der seiersmålet først kom to minutter på overtid.  Mot Kamerun stod det 1-1 til pause, men to mål i andre omgang sørget for 3-1 seier. Også mot Canada i den siste gruppespillkampen stod det uavgjort 0-0 til pause, men Nederland vant til slutt 2-1.

Japan vant altså VM i 2011 og de var tapende finalist i 2015. Var storfavoritt mot Argentina i åpningskampen, men måtte nøye seg med 0-0. Imponerte heller ikke mot Skottland, men vant i det minste 2-1. Så ble det 0-2 tap mot England i den siste gruppespillkampen. Så foreløpig har ikke Japan imponert.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Men i kveld er det åttedelsfinale og alle kamper starter som kjent på 0-0. Nederland har tross tre seire i gruppespillet ikke imponert voldsomt. 1,67 på nederlands seier etter ordinær tid, er kjip odds. Det har stått uavgjort til pause i alle gruppespillkampene for Nederland, så har det avgjort i 2. omgang. Begge åttedelsfinalenee i går stod uavgjort til pause og søndagens mellom Frankrike og Brasil stod også uavgjort til pause. Spreke 4,75 er oddsen på at kveldens åttedelsfinale mellom Nederland og Japan står uavgjort til pause og at Nederland avgjør i andre omgang. Det er fin odds og dette blir vårt utvalgte spill.

Klikk på denne lenken for å spille på dette tipset!