SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

England er kraftig undervurdert

England's Ellen White, left, celebrates with teammates Karen Bardsley, center, and Steph Houghton, right, during the Women's World Cup quarterfinal soccer match between Norway and England at the Oceane stadium in Le Havre, France, Thursday, June 27, 2019. (AP Photo/Francisco Seco)

England's Ellen White, left, celebrates with teammates Karen Bardsley, center, and Steph Houghton, right, during the Women's World Cup quarterfinal soccer match between Norway and England at the Oceane stadium in Le Havre, France, Thursday, June 27, 2019. (AP Photo/Francisco Seco) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

USA er satt til ubegripelig stor favoritt i kveldens semifinale i fotball-VM. England har sett strålende ut og er langtfra sjanseløse.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige mandagensmeny:

Oddstips Copa America: Gulldrømmen lever videre for Brasil

Oddstips Afrikamesterskapet: Vi skal doble pengene på Kamerun-seier

Oddstips VM kvinner: England kan gå hele veien

Oddstips VM kvinner: England - USA blir en målfest

Overgangsvinduet: LIVE: BA følger sommerens overgangsvindu 2019

Lotto: Slik reagerte Lotto-vinnerne

Vikinglotto: Bergenser vant 15 millioner i annenpremie!

V4 AxevallaVi spiller frekt i lunsjen

Tirsdagens langoddsprogram inneholder blant annet den første semifinalen i Copa America mellom fotballgigantene Brasil og Argentina, semifinalen i fotball-VM for kvinner mellom England og USA og de fire siste kampene i gruppespillet i Afrikamesterskapet. Det er ogfså et par kamper fra finsk 1. divisjon og en kamp fra Europa League-kvaliken. I tillegg ruller Wimbledon-turneringen i tennis videre, hvor det norske tennishåpet Casper Ruud er stor underdog i møte med John Isner.

NB! 68 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

England - USA H 4,00 (spillestopp kl 20.55)

Klikk på denne lenken for å spille på dette tipset!

Det var forventninger til Norge forut for kvartfinalen mot England sist torsdag, men allerede etter tre minutter sendte Jill Scott England i ledelsen 1-0. England var det klart beste laget og vant meget fortjent 3-0. De imponerte og spesielt var det fart og gode kombinasjoner fremover på banen. England imponerte også i åttedelsfinalen mot Kamerun, der de også vant 3-0. Vant alle sine tre gruppespillkamper og England har sett bedre og bedre ut i mesterskapet. Røk ut i semifinalen i forrige VM etter 1-2 tap mot Japan, men tok bronse etter å ha slått Tyskland etter straffesparkkonkurranse i bronsefinalen. I VM 2011 tok det slutt i kvartfinalen.

Heller ikke i EM har det blitt gull for England. Var i finalen i 2009, men tapte hele 2-6 for Tyskland i den. I 2013 røk laget ut allerede i gruppespillet. I EM i Nederland for to år siden, ble det 0-3 tap for vertsnasjonen Nederland i semifinalen.

Se hjemmedrakten til England-damene her!

USA har helt andre meritter å vise til i mesterskapssammenheng. De tok VM-gull i Canada for fire år siden og var også i finalen i 2011, men da ble det tap etter ekstraomganger og straffespark mot Japan. De innledet dette VM med å knuse Thailand 13-0 og fulgte opp med komfortable gruppeseire mot hhv Chile (3-0) og Sverige (2-0). Men har ikke imponert voldsomt verken i åttedelsfinalen mot Spania (2-1), eller kvartfinalen mot Frankrike (2-1). Megan Rapinoe har faktisk scoret alle målene for USA i de to kampene. Superstjernen Alex Morgan scoret fem mål mot Thailand, men har gått målløs av banen i de fire neste kampene.

Se hjemmedrakten til USA-damene her!

Ingen innbyrdes oppgjør mellom disse to verken i 2011 eller 2015. USA har evnen til å vinne, mens England har tilgode å vinne noe som helst på damesiden. Men at USA skal stå til 1,80 i odds i kveld, synes veldig merkelig. England er minst like bra som Frankrike og 4,00 i odds på at England vinner kveldens semifinale etter ordinær tid, ser veldig spillbart ut og blir vårt hovedspill.

Klikk på denne lenken for å spille på dette tipset!