SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Elfenbenskysten får en pangåpning

Tottenham's Juan Foyth fights for the ball with Crystal Palace's Wilfried Zaha, right, during an English FA Cup fourth round soccer match between Crystal Palace and Tottenham Hotspur at Selhurst Park in London, Sunday, Jan. 27, 2019. (AP Photo/Tim Ireland)

Tottenham's Juan Foyth fights for the ball with Crystal Palace's Wilfried Zaha, right, during an English FA Cup fourth round soccer match between Crystal Palace and Tottenham Hotspur at Selhurst Park in London, Sunday, Jan. 27, 2019. (AP Photo/Tim Ireland) Foto:

Av

Vi tror at Nicolas Pepe og Wilfred Zaha sørger for at Elfenbenskysten får en pangstart på Afrikamesterskapet

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige mandagsmeny:

Oddstips Afrikamesterskapet: Elfenbenskysten har et offensivt fyrverkeri

Oddstips VM kvinner: Lang kveld i Paris

Overgangsvinduet: LIVE: BA følger sommerens overgangsvindu 2019

Afrikamesterskapet: Hvem vinner Afrikamesterskapet?

Copa America: At du trenger å vite før Copa America

V65 Jarlsberg: Ny klink vinner fra Magnus

V5 BjerkeEn Flamingo til topps i lunsjen

V4 SolängetSpennende V4-lunsj i Ørnskiöldsvik

Det er faktisk ingen norske kamper på mandagens langoddsprogram, men det betyr ikke at det er interessante objekter. Det spilles to åttedelsfinaler i fotball-VM for kvinner, det spilles to kamper i U21-EM, det spilles tre kamper i Afrikamesterskapet og det et spilles to kamper i Copa America natt til tirsdag. I tillegg er det også to kamper i Gold Cup natt til tirsdag. I Superettan i Sverige spilles det også to kamper.

NB! 55 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Elfenbenskysten – Sør-Afrika 2,00 – 2,90 – 3,40 H (spillestopp kl. 1625)

Klikk på denne lenken for å spille på dette tipset!

Afrikamesterskapet, gruppe D. Et møte mellom to tungvektere i afrikansk fotball.

Sør-Afrika er en stor fotballnasjon i Afrika, men jeg tror ikke de har troppen til å kjempe i toppen i årets Afrikamesterskap. De har havnet i skyggen av de nordafrikanske lagene som har dominert afrikansk fotball de siste årene.

Elfenbenskysten vant turneringen så sent som i 2015, og de viser god form. «Elefantene» slo Zambia 4–1 i den siste oppvarmingskampen før mesterskapet, og har kun tapt én av de siste tolv kampene. Jeg tror Elfenbenskysten har et mannskap som kan gå langt.

Didier Drogba og Yaya Toure er borte, men de er erstattet med nye stjerner. Nicolas Pepe, som er verdsatt til 700 millioner kroner av Lille, og Crysta Palace-spissen Wilfried Zaha skal score målene for Elfenbenskysten. Med den tidigere Manchester City-spissen Wilfried Bony og Lyon-angriperen Maxwel Cornet i bakhånd, har de en imponerende offensiv styrke i aget.

På midtbanen har AC Milan-spilleren Franck Kessie imponert i Serie A, mens Jean Michael Seri fra Fulham vil bruke mesterskapet til å finne seg en ny arbeidsgiver. Forsvaret er også bra, og det gjør at Elfenbenskysten er et av lagene som kan vinne turneringen, men de trenger en seier i åpningskampen mot Sør-Afrika for å få en god start.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Sørafrikanerne har lagt i dvale de siste årene, selv om de skulle få et løft med nye stadioner etter VM på hjemmebane. I 2015 røk de ut av Afrikamesterskapet etter kun å ha tatt ett poeng. Det er lite som tyder på at Sør-Afrika har blitt bedre siden den gang, og jeg tror de skal få problemer med å komme seg videre fra gruppespillet.

Elfenbenskysten har vunnet fire av de fem siste kampene, og kommer inn i mesterskapet stinn av selvtillit. Sør-Afrika på sin side har tapt to av de tre siste kampene i denne turneringen. Jeg mener Elfenbenskysten er soleklare favoritter, og 2,00 i odds er spillbart som syngespill.

Klikk på denne lenken for å spille på dette tipset!