SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Det blir alltid målrikt med Liverpool

Vi tror at Mohamed Salah og Sadio Man kommer til å lage målfest mot Monterrey i kveld.. (AP Photo/Francisco Seco)

Vi tror at Mohamed Salah og Sadio Man kommer til å lage målfest mot Monterrey i kveld.. (AP Photo/Francisco Seco) Foto:

Av

Gjør deg klar for en ny målorige med Liverpool. Vi tror de kjører over et defensivt svakt Monterrey-lag.

DEL

Oddstips  (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Midtukekupongen: Manchester City innfrir på midtukekupongen

Oddstips ligacupen: Colchester lager trøbbel for Premier League-lagene

Oddstips klubb-VM: Det blir alltid målrikt med Liverpool

Oddstips ligacupen: Everton flyr videre

Oddstips La Liga: Ny målfest i El Clasico

V75 Bjerke: Strålende V75-omgang på Bjerke i kveld

V75 Bjerke/Drammen: Se ukens V75-sendinger gratis på Nettavisen

V4 Axevalla: Formtoppet lunsjbanker på Axevalla

Julekalender: Sjekk dagens luke

Det er et herlig langoddsprogram vi har foran oss denne onsdagen og godbitene står i kø. Liverpool spiller klubb-VM og møter Monterrey i semifinale, mens det duket for sesongens første El Clasico i Spania. i England er det tre kvartfinaler i Ligacupen, der Manchester United har hjemmekamp mot Colchester. I Bundesliga er det midtukerunde og fem kamper spilles i kveld. I tillegg er det to kamper i Serie A og det er cupfotball i Frankrike. Her hjemme spilles det en del kamper i Eliteserien for menn i håndball. På hockeyfronten er det en kamp i Get-ligaen og full runde i Hockeyallsvenskan.

NB! Onsdag er det ca. 205 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Her kan du levere kupongen!

CF Monterrey - Liverpool (Over/Under ant. mål fulltid 3.5) - Over 1,75 (spillestopp kl. 1825)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Semifinale, klubb-VM. Spilles i Qatar. Mens Liverpool har skaffet seg plassen i klubb-VM som vinner av Champions League, har meksikanske Monterrey kvaifisert seg for klubbturneringen etter å ha vunnet Nord-Amerikas svar på Champions League, CONCACAF Champions League. De slo Tigres sammenlagt over to kamper i finalen.

I motsetning til Liverpool, som Champions League-vinner går rett til semifinalene, har Monterrey allerede spilt en kamp i Qatar. De vant 3-2 mot Al Sadd fra Qatar.

Mot All Sadd viste Monterrey at de er sterke offensivt, men kampen avslørte samtidig at de ikke henger helt sammen defensivt. Dersom et lag som Al Sadd kan score to ganger mot det meksikanske forsvaret, ja, da tror jeg de skal få kjørt seg mot Liverpool.

Åtte av de ni siste årene har vinneren av Champions League stukket av med seieren i klubb-VM, men Liverpool kan bli det første engelske laget på elleve år som vinner klubb-VM. Jürgen Klopps mannskap kommer til Qatar i kjempeform. De har vunnet de fem siste kampene, og de er ubeseiret i de siste 19.

Liverpools scoringsform har vært særlig imponerende. De har scoret to mål eller mer i ni av de siste ti kampene. Med tanke på at de møtt sterke lag som Manchester City i denne perioden, så tror jeg Monterrey vil få problemer mot scouserne onsdag.

Liverpools midtstopper Virgil van Dijk trente ikke mandag, men han er ifølge BBC spilleklar til kampen mot Monterrey, men midtbanespiller Georginio Wijnaldum er ute med en muskelskade. Dejan Lovren, Joel Matip og Fabinho er også på skadelisten.

Bli med i Supertrekningen i Lotto! 40 ekstra Lotto-millionærer på lørdag. Lever kupongen her!

Dette er ikke den mest interessante kampen oddsmessig, men at det scores fire mål eller mer i kampen er et spennende tips. Monterrey slipper inn en del mål, og de har kun holdt nullen i én av de siste fem kampene. At de slapp inn to mål mot Al Sadd for et par dager siden lover ikke godt før møtet med Salah, Firmino og Mané. Liverpool har tross alt scoret tre mål mot bedre lag enn Monterrey denne sesongen.

Samtidig har Liverpool for vane å slippe inn mål denne sesongen. De har fått mål mot seg i seks av de siste ti kampene, og Monterrey har vært bra offensivt. De har scoret minst ett mål i hver kamp de har spilt siden september. Jeg tror denne kampen kan bli underholdende. Jeg går for at det scores fire mål eller mer i løpet av 90 minutter. Et slikt scenario gir 1,80 i odds. Denne kan spilles som singel. Spillestopp er klokken 1925. At begge lag scorer er også et interessant tips i denne kampen, men det kan ikke spilles som singel. Det gir i så fall 1,90 i odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Lag kode Kopier kode