SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Brann avgjør i annen omgang

Haugesund  20190615.
Branns Amer Ordagic (t.v) og Branns Vito Wormgoor jubler etter 1-0 målet i eliteseriekampen i fotball mellom FK Haugesund og Brann på Haugesund stadion.
Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Haugesund 20190615. Branns Amer Ordagic (t.v) og Branns Vito Wormgoor jubler etter 1-0 målet i eliteseriekampen i fotball mellom FK Haugesund og Brann på Haugesund stadion. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix Foto:

Av

Ranheim har spilt mange gode første omganger denne sesongen, men har slitt utover i kampene. De får det tøft hjemme mot Brann.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Oddstips cupen: Brann må være tålmodige

Oddstips cupen: Det kan bli en lang kveld på Gjemselund

Oddstips cupen: Ellevill odds på Kristiansund-seier

Midtukekupongen: Rosenborg slår tilbake

Overgangsvinduet: LIVE: BA følger sommerens overgangsvindu 2019

Afrikamesterskapet: Hvem vinner Afrikamesterskapet?

Copa America: At du trenger å vite før Copa America

Vikinglotto: Du kan vinne 55 millioner i kveld

Det er cupens 4. runde her hjemme som er det soleklare høydepunktet på onsdagens langoddsprogram. Samtlige åtte kamper spilles i kveld. I tillegg er det to kamper i Afrikamesterskapet, det er lokaloppgjør mellom Lyn og Frigg i 3. divisjon. Natt til torsdag er det så fem kamper i Major League Soccer og det spilles også to kamper i Gold Cup.

NB! 55 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Ranheim - Brann (pause/fulltid dobbel) U/B 4,50 i odds (spillestopp kl. 1755)

Klikk på denne lenken for å spille på dette tipset!

NM cupen, 4. runde. Etter en svak start på sesongen har Ranheim hevet seg. Trønderne ligger på tiendeplass etter tolv kamper i eliteserien. Solid bortekamp av Ranheim mot serieleder Molde forrige søndag. Selv om det endte med 0-2-tap, så hang trønderne godt med.

Ranheim tok seg enkelt videre fra 3. runde onsdag med 3-0-seier borte mot Skeid. I helgen kom de tidlig under 0-1 mot Mjøndalen, men utlignet et kvarter senere. Kampen endte 1-1. Det var en match trønderne burde ha vunnet, men de evnet ikke å ta tre poeng selv om de var klart best.

Ranheim spiller sin tredje kamp på én uke, og de har ikke like stor bredde i stallen som Brann. Det kan bety noe i denne kampen.

Brann imponerte ingen i hjemmekampen mot Lillestrøm sist, men vant likevel. Det er for så vidt et bra tegn, men jeg synes det er flere ting som ikke fungerer skikkelig i Brann-laget om dagen. Det offensive spillet er skuffende. Åttemilionersmannen Douda Bamba har ennå ikke vist at han er verdt prislappen, men Veton Berisha har iallfal begynt å levere.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Slo ut Sogndal i den forrige runden av cupen, men var litt heldig da de fikk 1-1-målet etter et selvmål kort tid etter at Sigurd Haugen hadde gitt sogningene ledelsen.

Ranheim vant 1-0 mot Brann på Stadion tidligere i sesongen, og jeg er sikker på at Brann-spillerne vil revansjere det bitre tapet. De vant 2-1 på Fosshaugane med et b-preget mannskap. Lars Arne Nilsen sine menn har slått ut Åsane (0-2) og Arna-Bjørnar (1-6) i de to første rundene.

De møter tøffere motstand i Trondheim. Statistikken viser at Ranheim har vært brukbare på hjemmebane i første omgangene denne sesongen. De har spilt seks hjemmekamper i eliteserien, og de har ledet til pause i tre av dem. I de øvrige tre kampene har de holdt motstanderen til uavgjort. Problemet har vært at de ikke klarer å stå distansen i 90 minutter. De har nemlig tapt tre av sine seks hjemmekamper.

Jeg tror vi kan komme til å oppleve noe av samme i onsdagens cupkampen. Brann har ikke ligget under til pause på bortebane så langt denne sesongen. I de tre første bortekampene i eliteserien sto det uavgjort etter de første 45 minuttene, men i de tre siste kampene har de ledet.

Jeg ser for meg at Ranheim (de har tross alt spilt uavgjort til pause i seks av tolv eliteseriekamper) klarer å holde Brann til uavgjort etter de første 45 minuttene, men at Brann avgjør kampen i annen omgang. Et slikt scenario gir 4,50 i odds. Det er spillbart.

Klikk på denne lenken for å spille på dette tipset!