Vi har en strålende fotballweekend foran oss med storkampen Brann - Rosenborg som den største godbiten her hjemme. Før den tid skal vi gjennom en innholdsrik fredag. Den byr på Bundesliga, La Liga, Championship, Allsvenskan, dansk Superliga, Ligue 1 med Ole Kristian Selnæs og St. Etienne i aksjon og full serierunde i Ligue 2. på hockeyfronten spilles det full runde i Hockeyallsvenskan og natt til lørdag spilles det fire kamper i NHL.

Spillsenterets øvrige fredagsmeny:

Oddstips Championship: Fredagsmarerittet fortsetter for QPR

Oddstips Bundesliga: M'gladbach kvitter seg med Freiburg-komplekset

V65 Jarlsberg: Full tillit til Gundersen junior

V65 Bergsåker: Vidåpen V65-omgang til lunsj

Valladolid - Espanyol H 2,90 (spillestopp kl 20.55)

 

Kveldens kamp fra La Liga og det er faktisk "toppkamp" mellom de to lagene som topper formtabellen i La Liga sett til de fire siste serierundene.

Nyopprykkede Valladolid tok kun tre poeng på sine fem første kamper denne sesongen. Innledet dog med et sterkt bortepoeng mot hjemmesterke Girona og ga Barcelona kamp til døren i hjemmepremieren i andre serierunde (tap 0-1). Så ble det 0-0 borte mot Getafe, deretter ble det hjemmetap med 0-1 for Alaves som har innledet sesongen knallsterkt og deretter 3-3 borte mot Celta Vigo i den femte serierunden.

Fredag kan du stikke av med 850 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

De neste fire seriekampene etter dette er alle vunnet og inkluderer råsterke borteseier mot hhv Villarreal (1-0) og Betis (1-0). 2-1-seier mot Levante og 1-0 seier mot Huesca i de to siste hjemmekampene. Ligger på en strålende 6. plass med 15 poeng.  Det er nesten ingen skader i troppen, bortsett fra forsvarsspilleren Kiko Olivas som sliter med ankelen.

Følg Spillsenteret på Facebook!

Espanyol er faktisk helt oppe på 2. plass ti tross for meget svake 1-2-2 på de fem første bortekampene. Men samtlige fire hjemmekamper i Barcelona er vunnet og siden de forventede topplagene i La Liga alle har trøblet i innledningen, rekker det altså til foreløpig 2. plass.  Espanyol har vært klart best hjemme de siste sesongene og altså kun vunnet en av fem bortekamper denne sesongen. Endte med svake 4-7-8 på bortebane forrige sesonge (2017/18), presterte bedre enn normalt på bortebane sesongen 2016/17 - 7-6-6), nitriste 3-2-14 sesongen 2015/16, og svake 5-4-10 sesongen 2014/15.  Espanyol kan mønstre skadefritt mannskap.

 

At Espanyol likevel skal stå som klar favoritt i kveldens kamp virker uforståelig. Valladolid har levert meget bra hittil, står med fire strake seire og hjemmeseier til 2,90 er et helt opplagt valg for oss i kveld.

Klikk her for å levere dette spillet