Det er et bra langoddsprogram denne mandagen. Høydepunket er uten tvil Premier League-oppgjøret mellom Arsenal og Leicester, men det er også et interessant oppgjør i Serie A mellom Sampdoria og Sassuolo og det er spennende kamper i Allsvenskan og den danske Superligaen. I tillegg er det flere herlige hockeykamper på oddsmenyen. Natt til tirsdag spiller det blant annet kamper i NHL.

Oddstips mandagsdobbel: Sampdoria leverer på Luigi Ferraris

NB! Utrolige 239 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Arsenal – Leicester City (Pause/fulltid dobbel) U/H 4,25 i odds (spillestopp kl. 2055)

 

Arsenal har aldri tapt hjemme i Premier League mot Leicester. De har faktisk vunnet de siste elleve hjemmekampene sine mot The Foxes. Det er en imponerende statistikk.

Laget fra Nord-London kan bli det første laget som vinner 50 kamper mot Leicester i den øverste divisjonen, dersom de vinner mandagens kamp. Jeg tror de klarer det.

Arsenal virker å ha funnet formen nå. Før landslagspausen banket de Fulham hele 5–1. Det var The Gunners niende seier på rad i alle turneringer.

Jeg tviler på at Leicester går på en tilsvarende smell som Fulham gjorde, men jeg tror alle poengene blir igjen på Emirates.

Leicester har tross alt ikke vunnet borte mot London-klubben siden 1973! Det begynner å bli en stund siden.

Arsenal viser en forrykende scoringsform. De har scoret 27 mål på de siste ni kampene, og det gir et snitt på tre mål per kamp. Samtidig er det interessant å se at de ikke har ledet til pause i noen av de første åtte Premier League-matchene.

Det har stått uavgjort til pause i de syv siste kampene i Premier League-kampene til Arsenal. The Gunners har avgjort kampene i løpet av de siste 45 minuttene. Laget fra Nord-London har scoret hele 14 av sine 19 mål i annen omgang.

Se den nye tredje drakten til Arsenal her!

Leicester er ikke noe dårlig lag, og jeg tror de kan klare å holde stand mot Arsenal i første omgang. Men jeg Unai Emrys mannskap er sterke hjemme på Emirates. Der har de vunnet ti av de siste tolv Premier League-kampene. De har bare tapt mot Manchester City ved to anledninger.

Samtidig har Leicester sluppet inn 27 Premier League-mål på bortebane i 2018. De har dermed flest baklengsmål på bortebane i Premier League sammen med West Ham.

Men de har vunnet to av de tre siste bortekampen sine i ligaen, men det var mot Newcastle og Southampton. De er uten seier i de 16 siste bortekampene mot topp seks-lagene i Premier League.

Pierre-Emerick Aubameyang er antakeligvis spilleklar for Arsenal til mandagens kamp, selv om han gikk glipp av Afrikamesterskapet-kvaliken for Gabon i landslagspausen.

 

Petr Cech, Mesut Ozil og Ainsley Maitland-Niles er alle tilbake fra skader, mens forsvarsspilleren Sokratis Papastathopoulos er usikker på grunn av en ankelskade han pådro seg i en landskamp for Hellas.

Leicester på sin side må klare seg uten kaptein Wes Morgan. Han soner den første av en tre kamper etter å ha fått rødt kort mot Everton. Demarai Gray er eneste på skadelisten hos Leicester.

Den nye Arsenal-manageren Unai Emery har kommet inn og gjort en god jobb på Emirates. Jeg tror suksessen fortsetter mandag kveld.

 

Arsenal har ikke ledet til pause i noen av de første åtte Premier League-kampene denne sesongen. Det har pussig nok stått uavgjort i de syv siste kampene deres til pause. De har ikke klart å drepe kampene i første omgang mot svakere lag enn Leicester, så jeg tror det kan komme til å stå uavgjort også etter de første 45 minuttene mandag kveld. Men jeg tror Arsenal vinner til slutt. Et slikt scenario gir herlige 4,25 i odds. Spillestopp er klokken 2055.

Klikk her for å levere dette spillet