SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Nordisk råd

Vi satser på svensk og islandsk fotball i kveld.

Vi satser på svensk og islandsk fotball i kveld. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Vi råder deg til å velger kamper fra svensk og islandsk fotball i dag. Sjekk dagens oddstips!

DEL

Lokale nyheiter - 5 kr for 5 veker

Norsk Tipping kommer med det som kanskje er årets tynneste oddsprogram. Bare elleve kamper spilles det neste døgnet, og vi snakker utelukkende om fotball for menn. Oppgjørene kommer fra norsk 2. divisjon, samt islandsk, svensk og brasiliansk fotball. Vi velger oss en kamp fra tredje øverste nivå i Sverige og en kamp fra nest øverste nivå på Island i dag.

94. Enköping - Sandvikens IF

Sandvikens ligger på 6. plass i Division 1 Norra, ni poeng bak Vasalunds som innehar kvalikplassen. Enköpings SK ligger sørgelig plassert i bunnen av tabellen med bare fem poeng, elleve poeng fra trygg plass.

Enköping har bare en seier denne sesongen. Den kom mot et annet bunnlag, Akropolis, i mai. Enköping har en svært varierende historie de siste ti årene, hvor de har spilt i alt fra Allsvenskan til å være helt nede på fjerde øverste nivå. Klubben har gjort store utskiftninger i løpet av sommeren, men det ser ikke ut som om det har ført til nevneverdig styrking av stallen.

1-1-6 på hjemmebane kan ikke karakteriseres som noe annet enn ganske dårlig.

Sandvikens vant 2-0 mot Väsby sist, etter bare to poeng på de siste tre kampene. Som Enköping rykket de opp foran denne sesongen, men har klart seg langt bedre.

De er ikke noe fenomenalt bortelag med 2-2-3, men skal likevel være gode nok til å vinne denne kampen mot et Enköping-lag som mangler noen av sine beste spillere. Borteoddsen er 1,80.

100. Fjölnir - Vikingur Rekjavik

Fjölnir ligger på 3. plass i 1. deild, som er det vakre navnet på 1. divisjon på Island. De har bare tre poeng opp til Vikingur Ólafsvik som topper, og er poenget bak Thor Akureyri som innehar den andre opprykksplassen. Vikingur Reykjavik er på 7. plass, men bare fem poeng bak dagens verter.

Fjölnir, som endte på 5. plass forrige sesong, er ikke i sin beste form. De har bare vunnet en av sine fire siste kamper. det var forrige hjemmekamp mot IR Rekjavikur som virkelig er ute av form.

Fjölnir har tatt 14 av sine 25 poeng (4-2-1) på hjemmebane denne sesongen.

Vikingur Reykjavik, som rykket ned fra toppdivisjonen forrige sesing, har to kamper uten seier, etter tre strake triumfer før det. Vi gremmet oss spesielt over det de viste hjemme mot byrival Leiknir sist, der det ble 1-1.

Det er svært jevnt på Island, og ikke alltid like lett å spå hvordan det går. Det viser også borteformen til Vikingur, som har 2-3-2 på fremmed gress så langt denne sesongen.

Det begynner å tette seg til i kampen om opprykk, og vi tror Fjölnir vil ha fordel av hjemmebanen, samt at laget scorer klart mest mål i divisjonen. Hjemmeoddsen er 1,95.

Dobbelen:

94. Enköping - Sandvikens IF 1,80 B

100. Fjölnir - Vikingur Reykjavik 1,95 H

Odds totalt 3,51

Rekkepris

100,-

Systemtype

Enkeltrekke

Spillstopp

torsdag 2012.08.16 18:55:00