SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

I toppen for å bli

Stefan Johansen jubler sammen med lagkameratene.

Stefan Johansen jubler sammen med lagkameratene. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Strømsgodset lar lokaloppgjør være lokaloppgjør, og blir våre favoritter i kveld.

DEL

Lokale nyheiter - 5 kr for 5 veker

Et stort utvalg av kamper fra ulike idretter og ligaer, blant annet OL. Vi har valgt oss en av de to eliteseriekampene i fotball som spilles i kveld.

81. Hønefoss - Strømsgodset

Hønefoss ligger på en overraskende sterk 5. plass i eliteserien, mens det kanskje er vel så overraskende at Strømsgodset er klare serieledere.

Det står med andre ord bra til i Buskeruds-fotballen for tiden, og Hønefoss bidrar absolutt til det. Med tre seirer på de fire siste kampene har Hønefoss i praksis sagt takk og farvel til alt som heter nedrykksstrid denne sesongen, og kommer nokså sikkert til å spille eliteseriefotball neste sesong.

Hønefoss er et nokså bra hjemmelag, med 4-3-1 på Ringerike. Tapet må vi tilbake til 13. mai for å finne.

På skadefronten ser det også lyst ut. Det ser ut som om Leif Gunnar Smerud ikke har noen større skadeproblemer til denne kampen.

Strømsgodset har for alvor begynt å innse at de andre lagene ikke er bedre enn at drammenserne kan vinne årets eliteserie, noe som før sesongen ville blitt sett på som en solid skrell. Det ble tap borte mot Odd nest sist, men det er det eneste tapet i løpet av de ni siste kampene for laget fra Norges kebabhovedstad.

Godset-troppen er allerede klar. Den består av følgende: Adam Larsen Kwarasey, Lars Cramer, Mounir Hamoud, Lars Sætra, Ole Amund Sveen, Kim André Madsen, Lars C. Vilsvik, Razak Nuhu, Anders Konradsen, Lars Iver Strand, Stefan Johansen, Abdisalam Ibrahim, Ola Kamara, Øyvind Storflor, Gustav Mendonca Wikheim, Dio, Peter Kovas og Muhamed Keita. Av disse er Madsen er tvilsom, mens navnet som mangler er Alexander Aas. Han sliter med en strekkskade.

Til tross for at Hønefoss har overrasket denne sesongen, er denne kampen langt viktigere for Godset. Det skal være kvalitetsforskjell på lagene. Det skal også sies at Hønefoss ved siden av dyktighet, også har hatt noe flaks på veien til alle poengene sine. Mot serielederen blir ikke det så enkelt. Borteoddsen er konkurransedyktig: 2,05.

Rekkepris: 100,-

Systemtype: Enkeltrekke

Spillstopp: lørdag 2012.08.04 17:55:00

Kamp Odds

81B Hønefoss BK - Strømsgodset 2,05

Odds totalt: 2,05

SPILL DAGENS ODDSTIPS HER (innsatsen styrer du selv)