SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

«Gutan» ser mot Europa

Tromsø jakter tre poeng når de gjester Fredrikstad klokken 18:00 søndag.

Tromsø jakter tre poeng når de gjester Fredrikstad klokken 18:00 søndag. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Vi tror Tromsø vinner sin kamp i europaligakvaliken.

DEL

Lokale nyheiter - 5 kr for 5 veker

[BA]: OL og europaligakvalik på dagens oddsprogram. Vi satser i dag på et singlespill på et norsk lag som skal prøve å nå europaligaen.

77. Tromsø - Metalurh Donetsk H

Første kamp i 3. kvalikrunde i europaligaen. Tromsø slet seg videre mot slovenske Olimpija i forrige runde. Metalurh hadde små problemer med bosniske Celik Zenika sist.

Tromsø ligger for øyeblikket på en skuffende 7 plass i den norske eliteserien. Forrige sesong hadde de bare Molde foran seg på tabellen.

De kommer fra 1-1 mot Rosenborg, en kamp «Gutan» burde vunnet etter det de viste i løpet av de siste 45 minuttene.

TIL har 6-3-0 hjemme på Alfheim i serien, og er med det nest best i eliteserien på eget gress. Per-Mathias Høgmo mangler imidlertid noen sentrale spillere, som Kara og Cisse som spiller OL for Senegal.

Metalurh ble nummer sju i Ukraina forrige sesong, men kom med i europaligakvaliken på grunn av god innsats i cupen. Denne sesongen har de startet elendig. Tre strake tap betyr at de er ett av to lag som ennå ikke har tatt poeng.

Det er ikke sikkert Tromsø går videre, men på kunstgresset på Alfheim bør de ha gode muligheter til seier mot en ukrainsk motstander som ikke har den store selvtilliten etter serieinnledningen. Norsk Tipping har konkurransedyktig odds med 2,55 for hjemmeseier.

Her er dagens oddstips:

Rekkepris: 100,-

Spillstopp: torsdag 2012.08.02 18:55:00

77. Tromsø - Metalurh Donetsk 2,55 - 2,95 - 2,25 H

Totalodds: 2,55

SPILL DAGENS ODDSTIPS HER (innsatsen styrer du selv).