Politiet har ikkje gjort jobben sin

KRITIKKVERDIG: Først tre månader etter at raset tok eit menneske og ein bil med seg ut i Jølstravatnet greier politiet å grave fram pengane som trengast for å få opp bilen.  Det meiner eg er sterkt kritikkverdig, skriv artikkelforfattaren. 

KRITIKKVERDIG: Først tre månader etter at raset tok eit menneske og ein bil med seg ut i Jølstravatnet greier politiet å grave fram pengane som trengast for å få opp bilen.  Det meiner eg er sterkt kritikkverdig, skriv artikkelforfattaren.  Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LesarbrevDette er eit debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribenten sine haldningar.Kva er det med politiet eigentleg? Først tre månader etter at raset tok eit menneske og ein bil med seg ut i Jølstravatnet greier dei å grave fram pengane som trengast for å få opp bilen. Det meiner eg er sterkt kritikkverdig.

Det framstår ganske klart i media at det er tilgang på pengar som har vore problemet. Det bør kunne vere mogeleg å få saker som dette mykje raskare gjennom den byråkratiske kverna. Det får vere grenser. Her har ikkje politiet gjort jobben sin.

Skriv ditt lesarbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppmodar lesarane til å bidra med sine synspunkt, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken