Svensk dobbel spilles til nesten tre ganger pengene

Av

En hjemmeseier og en borteseier er hva vi tror på. Vi har veldig god tro på denne dobbelen!

DEL

(Siste) Sportspills øvrige mandagsmeny:
V65 LeangenGedigen jackpotomgang med 489 540 kr ekstra
V64 Rättvik: Kontio styrer showet igjen
V4 BodenFrekk banker i den svenske lunsjen
V5 BjerkeBjerke innleder uken med fransk lunsj
Oddstips Tour de France: Boasson Hagen kan ende på trippelen til kjempeodds
Oddsdobbel Allsvenskan: Svensk dobbel spilles til nesten tre ganger pengene
OvergangsvinduetNettavisen følger sommervinduet 2019
Premier LeagueAlle overgangene sommeren 2019

Ukens oddsporgram starter opp med de siste to åttendelsfinalene i Afrikamesterskapet. Elfenbenkysten, med Wildred Zaha som stjernespiller, blir favoritter til å seg videre. De møter dog på motstand de kan få tøff kamp av. I vårt naboland spilles det to spennende kamper i Allsvenskan. Det spilles og noen kamper her hjemme i Norge, men det er lengre ned i divisjonene. Tirsdag starter Champions League - og Europa League kvalifisering. En hel del kamper skal av stabelen og vi gleder oss!

NB! Onsdag er det ca 28 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Utenom fotballen er det både tennis og sykling. Wimbledon spilles i London, og det er dags for 4. runde. Tour de France kjører i dag sin tredje etappe!

Elfsborg - Helsingborg H - 1,85 (Spillestopp 18:55)

Klikk her for å levere spillet på Norsk Tipping

Elfsborg har begynt sesongen hyggelig. På de siste fem sesongene har laget hevdet seg godt i Allsvenskan. På de siste fem årene har laget endt på 4, 4, 6, 8 og 12. plass. 2014 - 2018. Så i forhold til tolvteplassen i fjor, så er laget i rute med sine 17 poeng på de første 12 spilte. Elfsborg har begynt godt på hjemmebane i år, og har enda ikke tapt på Borås Arena. 3-3-0 er sterk statistikk. Ingen av de aller største lagene har vært på besøk på Borås enda, men det har vist seg vrient å ta med seg noe poeng hjem fra kunstgresset til Elfsborg. Laget returnerte etter sommerpausen med tap sist. Et meget skuffende 2-1-tap borte for Falkeberg. Nå er det hjemmebane igjen, og vi synes det ligger litt i kortene at laget nå skal ta en ny seier. 

Delte vinnerpotten på 14 millioner!

Helsingborg rykket opp fra Superettan i fjor, og ekspertene mente at laget skulle få slite i år. Etter 12 kamper ser det ut til at laget vil slite i feil ende av tabellen. I øyeblikket er laget på en 13. plass med 13 poeng. Kveldens bortelag sliter på bortebane i år. Utrolig nok tok dem faktisk sin første seier på bortebane etter sommerpausen sist. Dem slo Ørebro og var gode. Men, det kunne endt begge veier. Vi vil ikke si at resultatet var spesielt rettferdig. En seier er uansett en seier. Før den kampen sto laget med 0-1-4 på bortebane. Selvtillit tas dermed med inn til kveldens kamp, men vi tror de vil få det tøft her. Det er verdt å nevne tidlig at Rasmus Jönsson har dratt til Thailand. Dette er naturligvis et stort savn for rødtrøyene. 

Begrunnelse H: 1,85 synes vi faktisk er innafor her. Hjemmelaget er svært så gode hjemme, mens Helsingborg har store problemer på bortebane. I tillegg er nok Elfsborg hakke bedre totalt sett. 1,85 er en fin kombinasjonsodds. 

Artikkeltags