Trikser oss til 5,46 i odds på favorittdobbel

Soccer Football - Europa League - Third Qualifying Round Second Leg - FC Copenhagen v CSKA Sofia - Telia Park, Copenhagen, Denmark - August 16, 2018 Dame N'Doye of FC Copenhagen and Boris Sekulic, CSKA Sofia.   Anders Kjaerbye/Ritzau Scanpix/via REUTERS    ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. DENMARK OUT.      TPX IMAGES OF THE DAY

Soccer Football - Europa League - Third Qualifying Round Second Leg - FC Copenhagen v CSKA Sofia - Telia Park, Copenhagen, Denmark - August 16, 2018 Dame N'Doye of FC Copenhagen and Boris Sekulic, CSKA Sofia. Anders Kjaerbye/Ritzau Scanpix/via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. DENMARK OUT. TPX IMAGES OF THE DAY Foto:

Av

Bulgarske CSKA Sofia og georgiske Saburtalo er favoritter til å avansere før sine returmøter mot henholdsvis OFK Titograd og FC Sheriff Tiraspol, og med en dobbel får vi en tiltrekkende odds.

DEL

(Siste) Tirsdagens sportsmeny preges av kvalifiseringskampene til Champions League og Europa League. Det er imidlertid først på onsdag og torsdag at de norske lagene skal i aksjon. Videre spiller Casper Ruud mot Damir Dzumhur i den første runden i ATP-turneringen i Båstad. 

Les mer om det norske tennistalentets kamp her: 

OFK Titograd - CSKA Sofia B med handikap fulltid 1-0 2,10

Saburtalo Tbilisi - FC Sheriff Tiraspol 2,60 (spillestopp 19:25)

Her spiller du.

CSKA Sofia hadde full kontroll mot OFK Titograd i den første kvalifiseringskampen til Europa League tirsdag forrige uke. Forrige sesongs andreplass i den bulgarske toppdivisjonen vant komfortabelt 4-0 mot det montenegrinske laget. Totaldominansen gjør bulgarerne til favoritter før tirsdagens returoppgjør, hvilket 1,35 på borteseier reflekterer. 1,35 er imidlertid en beskjeden odds, og vi er nødt til å benytte oss av handikap på 1-0 for å tjene penger på kampen. 

Det skal likevel nevnes at det bulgarske hovedstadslaget spilte seriekamp fredag, og det er derfor vanskelig å si hvor sterkt lag de stiller med. Særlig ettersom de har et såpass godt utgangspunkt før returoppgjøret. Hertil kommer at montenegrinerne har hatt en ukes hvile, da 1. CFL først sparkes i gang i starten av august. Det er imidlertid vanskelig å tenke seg at OFK Titograd har det som skal til for å utfordre CSKA Sofia, som slo Red Bull Salzburg 1-0, i en treningskamp i begynnelsen av juli. Får de ett mål mot, vil dessuten håpet om et mulig avansement forsvinne. Mangelen på motivasjon kan da legge til rette for flere CSK Sofia-mål, slik som i den første kampen hvor OFK Titograd slapp inn tre av de fire målene på 19 minutter. 

Mens OFK Titograd - CSKA Sofia handler om en plass i Europa League, er det en potensiell plass i Champions League som er gulroten når FC Sheriff Tiraspol gjester den georgiske hovedstaden for returoppgjøret mot Saburtalo. Hjemmelaget vant 3-0 i den første kampen, og FC Sheriff Tiraspols muligheter for avansement er derfor små. På tross av den overbevisende seieren i den første kampen, er oddsen for hjemmeseier hele 2,60. Rett nok var det moldovske laget favoritter før den første kampen, men 2,60 er overraskende høyt når kampen i tillegg spilles på Saburtalos hjemmebane. For øvrig kan oddsen heller ikke begrunnes i et tett kampprogram for Saburtalo, da den georgiske serien tok sommerferie allerede den 3. juli.

Det finnes lag vi har bedre kjennskap til enn CSKA Sofia og Saburtalo, men det samme gjelder for bookmakerne i Norsk Tipping. En samlet odds på 5,46 for at to lag som hadde god kontroll i sine første oppgjør vinner på nytt, er med andre ord et spill det er vanskelig å unngå. 

Artikkeltags