Er du lei av rekordvarmen? Nordlys sender to sveitte «søringar» på weekendtur til Tromsø for avkjøling!

TROMSØ: Frå Fjellheisen kan ein nyte majestetisk utsikt over kjøleg landskap i Tromsø.

TROMSØ: Frå Fjellheisen kan ein nyte majestetisk utsikt over kjøleg landskap i Tromsø. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Bur du i Førde, Askvoll, Jølster, Florø, Sogndal eller ein annan stad i Norge der temperaturen er uvanleg høg om dagen? Fortvil ikkje, Nordlys hjelper deg!

DEL

Dette kjem som eit svar etter at VG humoristisk inviterte to nordlendingar til Syden-tur sørover i landet.

Denne helga gir vi to heldige personar ei unik moglegheit til å kjenne på kontrastane i vårt langstrakte land, skriv Nordlys.

For mens rekordvarmen ser ut å ingen ende ha sørpå og man natt til i dag hadde årets første tropenatt, slepper man i Nord-Norge unna den verste heten.

Her slit vi ikkje nemneverdig med at det er for varmt til å sove og ikkje er det skogbrannfare. Det er også utruleg god plass på stranda og man slepper kaotiske tilstandar på parkeringsplassane ved de populære badestrendene – slik som de gjorde i Drammen i går.

Og det er ei oppleving Nordlys-redaksjonen meiner alle nordmenn fortener å kjenne på, kanskje spesielt dei som aldri har reist nord for Trønderlag.

– Vi kjem til å trekke ut ei heldig vinnar som kan ta med seg ei valfri person på ei avkjølande helgetur til Tromsø, fortel konstituert nyheitsredaktør Magnus Holte.

En velfortent pause

– I går melde VG at de vil sende to nordlendingar sørover til varmen som herjar i sør. Det er veldig hyggeleg gjort. Men vi kan ikkje vere noko dårlegare, og vil derfor veldig gjerne gi to personar som nå har fått nok av varmen ei velfortent pause etter å ha sveitta seg gjennom veka sørpå, seier Holte.

De to heldige vinnarane får flybillettar opp til Tromsø fredag 1. juni, med retur søndag 3. juni.

Vi sørger også for hotellrom på Clarion The Edge i Tromsø sentrum.

I helga meldast om framleis hetebølge og opp mot 30 grader i Oslo. Samtidig vil man kunne bevege seg utandørs i Tromsø utan å bli sveitt. Både laurdag og søndag meldast det behagelege seks plussgrader.

Nordnorsk sommarvêr

I Tromsø kan man denne helga nyte nordnorsk sommarvêr i midnattssolas rike. Mest sannsynleg blir det overskya, så sola får man neppe sett så mykje til. Men lyst er det døgnet rundt.

Man kan også gå på fjelltur utan å bli sveitt. Dessutan vil utepilsen halde seg kald – lenge.

Høres dette freistande ut?

Send oss ei e-post til nett@nordlys.no å fortel kvifor nettopp du skal få ta med ei valfri person med på tur. Vi må høyre frå deg innan klokka 15.00 torsdag.

PS! Vinnarane må vere tilgjengeleg for Nordlys i løpet av helga.

Artikkeltags