Spurs tilbake på sporet

Harry Kane og Tottenham klarte bare 0-0 mot Sunderland tirsdag, men vi tror de er tilbake på vinnersporet hjemme mot Middlesbrough, som sliter fælt med å score.

Harry Kane og Tottenham klarte bare 0-0 mot Sunderland tirsdag, men vi tror de er tilbake på vinnersporet hjemme mot Middlesbrough, som sliter fælt med å score. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Snubler ikke mot Middlesbrough.

DEL

Lørdagsbongen (Bergensavisen) Etter å ha sporet av med 0-0 borte mot Sunderland tirsdag, bør Middlesbrough hjemme være en ypperlig sjanse til seier igjen for Tottenham. «Boro» sliter med å score, og selv om de også er gjerrige bakover, tror jeg ikke det holder her. En rein H for Harry Kane & Co!

Everton er også en grei banker på lørdagsbongen, som består av tolv seriekamper fra England.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er lørdag klokken 1555.

1. Tottenham - Middlesbrough  H

Tottenham skuffet i midtuken, i likhet med de fleste av topplagene. 0-0 mot Sunderland er svakt, selv om det var borte. Nå venter et lag av den gjerrige sorten, Boro slipper inn klart minst av lagene i bunnstriden. Men også fremover er det tørt. Spurs bør klare denne.

2. Hull - Liverpool  (U)B

Hull kunne faktisk lett stjålet med seg alle poengene fra Manchester United onsdag. De skjøt på innsiden av stangen og skuslet vekk en kjempesjanse i sluttminuttene. Liverpool har en grusom måned bak seg, men 1-1 mot Chelsea var et steg i riktig retning.

3. Everton - Bournemouth  H

Everton er i ypperlig form, står med 4-2-0 på de seks siste i serien. Det tror jeg holder i lange baner mot Bournemouth. Joshua King & Co slår til innimellom, men nå har de bare to poeng på de fire siste. Og de er ikke noe stort bortelag.

4. Southampton - West Ham  (HU)B

Her er en nøtt. Southampton har kapasitet, men er inne i en svak periode med 1-0-5 på de seks siste. West Ham avsluttet hjemmetapet (0-4) mot Manchester City onsdag for nesten tomme tribuner. Mye går skeis på Olympiastadion, like greit å spille borte?

5. West Bromwich - Stoke  (H)U

West Bromwich imponerer stort. Jeg og mange andre har gjort narr av Tony Pulis' tilnærming til fotball, men det er ikke lenger bare «kick and run» med Brommies. Stoke er tabellnabo, og har for lengst hevet seg etter en svak start. Dette blir jevnt, ta med U!

6. Crystal Palace - Sunderland  H

Palace tok en ekstremt viktig borteseier over Bournemouth i midtuken. Dermed har de kontakt med lagene over streken, og dette er en gjeng som har underprestert. Sunderland har ikke scoret på de to siste, jeg tar sjansen på en rein H.

7. Watford - Burnley  H

Watford sjokkerte med 2-1 borte over Arsenal tirsdag. De var utrolig dårlige før og etter jul, men før seieren nå hadde de to uavgjorte. Deeney scorer igjen, plutselig ser de ut som et lag som fortjener plassen. Burnley stinker borte, det har forlengst blitt et kompleks.

8. Newcastle - Derby  H(B)

Newcastles Ciaran Clark scoret 2-2-målet i det 90. minutt mot QPR onsdag. Det var bare det at den gamle Villa-spilleren satte ballen i egen not... Jeg stoler ikke på Newcastle, i hvert fal ikke mot Derby, som går fra det fantastiske til det begredelige på dager.

9. Ipswich - Reading  (U)B

Ipswich har tapt nøyaktig annenhver kamp siden begynnelsen av november. De imellom blir stort sett vunnet, altså har vi her en gjeng helt uten fotfeste. Reading biter seg fast i toppen, har tre strake ettmålsseire nå. Ganske umulig å spå, men Reading er jevnt best.

10. Birmingham - Fulham  B

Birminghams siste seier var 13. desember, 2-1 mot Ipswich. Det ble siste kampen til Gary Rowett, han fikk sparken av hodeløse asiatiske investor-eiere, som i stedet hentet inn Gianfranco Zola. Den stakkars gamle helten har ikke én seier, og taper nok igjen her.

11. Cardiff - Norwich  H(U)

Cardiff er i bra form, 4-0-2 på de seks siste. Og tapene er borte mot sterke lag som Brighton og Reading, begge med ett mål. Norwich i slag er ett av de beste lagene i Championship, og har vunnet de to siste. Men de er klart best hjemme, borte har de 3-3-8.

12. Blackburn - Queens Park Rangers  U

I mangel på garderinger blir det gambling her. Men det blir jo egentlig hver gang QPR er på bongen, så hvorfor ikke? Jeg vet ikke hva de har i drikkeflaskene, men det gir seg de merkeligste utslag. Blackburn sliter i bunnen, QPR uten seier på de tre siste, la oss si U!

Artikkeltags