Artikkelen er for abonnenter. Ronny flytta til Toscana for å lage matprogram: – Forsyner meg grovt av god mat
Artikkelen er for abonnenter. Kva gjer ein kokk med fire veker fri i slengen? Ole Petter starta eige smultringfirma
Artikkelen er for abonnenter. Frå slakt til burger: Slik steikte Thea (23) og gjengen 1700 karbonadar
Artikkelen er for abonnenter. Alexander (23) jobbar i ein av Bergens beste restaurantar, men drøymer om å opne brasseri i Førde
Artikkelen er for abonnenter. Desse produkta styrer kosthaldsekspertane unna: – Kan ikkje seie éin einaste positiv ting
Artikkelen er for abonnenter. Heidi fekk ein idé ved kjøkkenbordet – det sikra premie på 50.000 kroner
Artikkelen er for abonnenter. Elvekanten satsar på servering i første etasje – er i dialog med fleire aktørar
Artikkelen er for abonnenter. Etter eitt års drift har kaféen til Elisa (38) på Skei allereie blitt omtala i bestseljar-bok
Artikkelen er for abonnenter. Sindre (27) kallar matplanen til Berit Nordstrand for ein snobbediett: – Sunn mat treng ikkje å vere dyrt
Artikkelen er for abonnenter. Til topps i kokkekonkurranse. Anne Lovise (14): – Det inspirerer meg til å fortsetje
Artikkelen er for abonnenter. Denne skulen har begynt med varm lunsj. – Vi slepp å ete dei same, gamle skivene
Artikkelen er for abonnenter. Hanne (30) opna ny restaurant: – Vi kjende på presset. Det var heilt frykteleg
Artikkelen er for abonnenter. I haust skal dei selje smoothies og vegetarmat. Men først må dei finne ein sjef
Artikkelen er for abonnenter. Rønnaug serverer smoothie i vinglas til kreftpasientar: – Høyrer dei skålar når eg går ut døra
Artikkelen er for abonnenter. Nina og Ronny leverer ferdig middag av lokale råvarer. Det takkar stadig fleire ja til
Artikkelen er for abonnenter. Bent Are fekk ein av verdas sterkaste sausar i julegåve: – Det small kraftig
Artikkelen er for abonnenter. Dette er Tiril (23) og Linda (26) sine tips for julemiddagen og julekosen
Artikkelen er for abonnenter. Madelen (30) fekk ny jobb: – Det er ikkje slik at vi berre serverer husmannskost
Artikkelen er for abonnenter. Kristian (30) slutta i sjefsjobben:– Eg har ikkje angra. No har eg fått ei ro eg ikkje visste eg hadde
Artikkelen er for abonnenter. I april og mai tapte dei oppimot 150.000, men no ser det lysare ut for Henning (54) og Marit (54)