SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Her er oddstipstips på 19 av onsdagens kamper

Vi tror at Chelsea og Frank Lampard kan juble etter kveldens kamp mot Aston Villa. (AP Photo/Peter Dejong)

Vi tror at Chelsea og Frank Lampard kan juble etter kveldens kamp mot Aston Villa. (AP Photo/Peter Dejong) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Det er et stort oddsprogram denne onsdagen. Vi har analysert 19 av kampene her

DEL

Oddstips  (Romerikes Blad) Spillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Oddstips Premier League: Kampen Mourinho ikke vil tape

Oddstips Premier League: Denne statistikken skremmer vettet av Everton-fansen

Midtukekupongen: Midtukekupong med seks kamper fra Premier League

Eurojackpot: Vant over 11 millioner i Eurojackpot - vet det ikke selv

Vikinglotto: Askøy-mann vant 2,5 millioner i Vikinglotto

Det er et omfattende langoddsprogram denne onsdagen. Det spilles seks kamper i Premier League og både Liverpool og Manchester United er i aksjon. Det spilles også midtukerunde i både fransk Ligue 1 og i den skotske toppserien denne uken. I tillegg er det kamper i Coppa Italia og det er cup også i både Belgia og Portugal. På hockeyfronten er det kamper fra HockeyAllsvenskan og natt til torsdag spilles det fire kamper i NHL. Så er det også verdenscup skiskyting fra Østersund med 20 km for menn.

NB! Onsdag er det ca. 162 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Her kan du levere kupongen!

Manchester United - Tottenham 2,65 - 3,25 - 2,55 U (spillestopp kl. 2025)

Svært skuffende hjemmekamp av United mot nyopprykkede Aston Villa søndag kveld og aldeles ikke ufortjent at Villa fikk med seg ett poeng fra Old Trafford. Riktignok ligger United på en tilsynelatende fin 9. plass, men det kun fire poeng ned til Everton på 17. plass. Til helgen er det bortekamp mot Manchester City og taper United disse to kampene, begynner det å se skummelt ut for Ole Gunnar Solskjær. Brukbare 3-3-1 på sju spilte hjemmekamper denne sesongen.

Kjøp julegaven her! Sjekk alle tilbudene på Manchester United-draktene.

Jose Mourinho med to strake 3-2 seier i serien etter sin inntreden i Totteham. Har faktisk ledet 3-0 i begge de kampene, men sluppet inn to mål i sluttfasen i begge. Har avansert til femteplass på tabellen med sine 20 poeng, men er likevel ni poeng bak Manchester City på 3. plass. Svake 1-3-3 på bortebane hittil, men vant altså første bortekampen i regi Mourinho. Tottenham vant på Old Trafford både i 2012/13 og 2013/14-sesongen, så ble det fire strake seire til Manchester United, før Tottenham vant 3-0 i tredje serierunde forrige sesong. Særdeles vrien kamp dette og uavgjort er klart mest sannsynlig.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Wolverhampton Wanderers - West Ham United 1,75 - 3,55 - 4,45 H (spillestopp kl. 2025)

Et tøft matchet Wolverhampton måtte nøye seg med 1-1 hjemme mot overraskelseslaget Sheffield United søndag ettermiddag. Det var Ulvenes åttende poengdeling på de første 14 kampene. Kun to er tapt og fire er vunnet. Ligger på 6. plass med 20 poeng og står med 2-4-1 på sju spilte kamper på Molineux Ground.Uberegnelige og kapable West Ham stod med kun en seire, to uavgjorte og fem tap på sine åtte siste seriekamper, da de slo til med 1-0 seier borte mot Chelsea lørdag. Har likevel vært en liten skuffelse denne sesongen og kun tatt 16 poeng. Variable 2-3-2 på de sju første bortekampene.3-0 til Wolverhampton i tilsvarende kamp forrige sesong og bra sjanse for hjemmeseier igjen. 1,75 er godkjent hjemmeodds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Karlskrona HK - IF Björklöven 4,60 - 4,60 - 1,42 B (spillestopp kl. 1855)

Hockeyallsvenskan. Her er det et klart skille mellom de fem øverste lagene og resten. Karlskrona ligger på 7. plass med 37 poeng og de har tapt hjemme på topplagene Björklöven (1-5), Modo (2-5) og Karlskoga (3-6). Björklöven virker helt utilnærmelig og har nå skaffet seg en luke på åtte poeng ned til Karlskoga på 2. plass. 1,42 i borteodds er dog ikke veldig sprekt.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Toulouse - Monaco 3,60 - 3,50 - 1,77 H (spillestopp kl. 1855)

Ligue 1. Tabelljumbo gikk på sitt femte strake tap da det ble 1-2 borte for Nantes i helgen. Står med kun 12 poeng, men det er kun tre poeng opp til sikker plass. Tre av sju hjemmekamper er vunnet. Bortesvake Monaco med kun en seier på sine sju første bortekamper (1-2-4). Leverer som vanlig klart bedre hjemme i fyrstedømmet (4-1-2). Ligger på 14. plass med 18 poeng. Det står 1-3-0 på de fire siste tilsvarende. Slik oddsene er satt i denne, frister 3,60 på hjemmeseier.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Metz - Rennes 2,90 - 2,85 - 2,30 U (spillestopp kl. 1855)

Metz med kun ett tap på sine seks siste seriekamper i Ligue 1 og de fire siste har alle endt med poengdeling. Ligger tross fin form utsatt til og fjerde sist med 15 poeng. Rennes med seiersmål fire minutter på overtid hjemme mot St Etienne søndag. Ligger på 11. plass med 21 poeng og står med 2-2-3 på bortebane. Det er stor uavgjortfrekvens i Ligue 1 og Metz "jakter" sin femte strake uavgjorte onsdag kveld.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Dijon - Montpellier 2,85 - 2,95 - 2,25 H (spillestopp kl. 1855)

Ligue 1 i Frankrike. Det er tett bak PSG og Marseille på de to øverste plassene og det skiller kun seks poeng mellom Angers på 3. plass og Brest på 15. plass før midtukerunden.Dijon ligger tredje sist med kun 15 poeng og det skyldes at laget kun har tatt fire poeng på bortebane, Innledet serien med å tape sine to første hjemmekamper, men er uten tap på de fem siste og de tre siste hjemmekampene er i tillegg vunnet. Montpellier ligger på 5. plass med 23 poeng, men har fortsatt tilgode å vinne på bortebane (0-4-3). Daniel Congré og Pedro Mendeser begge suspendert.2-3-0 på de fem siste tilsvarende. Spennende odds på at Dijon tar sin fjerde strake hjemmeseier.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

SC Amiens - Stade Reims 2,60 - 2,65 - 2,70 U (spillestopp kl. 1855)

Ligue 1 og pussig nok står Amiens med 3-1-3 på sine sju spilte hjemmekamper, mens Reims står med identiske 3-1-3 på sine sju spilte bortekamper. Amiens med tre strake tap og hele 11 baklengs på disse. Reims med fire poengdelinger på sine fem siste. Det lukter litt poengdeling av denne også.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

St. Etienne - Nice 2,25 - 3,00 - 2,80 H (spillestopp kl. 1855)

Ligue 1. Etter sterke 5-2-0 på sine sju siste seriekamper, røk St Etienne 1-2 borte for Rennes søndag, etter å ha fått baklengsmål mot fire minutter på overtid. Ligger på 8. plass med 22 poeng, og er kun to poeng bak Angers på 3. plass. Nice på 12. plass med 20 poeng. 14 av disse er tatt hjemme ved Middelhavet. Borte er fem av sju kamper tapt. St Etienne har vunnet de to siste tilsvarende og 2,25 i hjemmeodds er ganske fin odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Södertälje SK - Mora IK 2,00 - 3,80 - 2,60 H (spillestopp kl. 1855)

Hockeyallsvenskan. Og bunnkamp mellom to av de store skuffelsene denne sesongen.Södertälje ligger nest sist med 26 poeng, men det har vært litt tegn til bedring i det siste. Mora rykket ned fra SHL i vår, men har vært svake og ligger tredje sist. Sju av de åtte siste bortekampene er tapt. 2,05 på hjemmeseier er helt grei odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Lag kode Kopier kode

Southampton - Norwich City 1,73 - 3,85 - 4,15 H (spillestopp kl. 2025)

Etter en periode med marginer imot og kun to poeng på åtte kamper (0-2-6), snudde Southampton 0-1 til 2-1 seier hjemme mot Watford lørdag kveld. Avanserte til tredje siste plass med den seieren og står med totalt 12 poeng. Lørdagens 2-1 seier var faktisk lagets første hjemmeseir for sesongen, de seks første hadde gitt ett poeng.Nyopprykkede Norwich har kommet seg på beina igjen etter en meget svak periode. Fulgte opp den overraskende 2-0 seieren borte mot Everton nest sist, med å klare 2-2 hjemme mot Arsenal søndag. Ligger nest sist med 11 poeng og hadde kun tatt ett poeng på de seks første bortekampene, før seieren borte mot Everton nest sist. Bra sjanse for Southampton dette, men 1,73 var da fryktelig laber odds på hjemmeseier.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Julegavetips! Sjekk tilbudene på årets Southampton-drakter her!

Chelsea - Aston Villa (Pause/fulltid dobbel) U/H 4,30 (spillestopp kl. 2025)

Etter seks strake seire tapte som ventet høytflyvende Chelsea 1-2 borte mot Manchester City forrige lørdag. Dog var det langt mindre ventet at Chelsea skulle tape lørdagens hjemmekamp mot uberegnelige West Ham. Men det gjorde de med 0-1. Ligger uansett på en flott 4. plass og totalt 26 poeng. 3-2-2 hjemme på Stamford Bridge, det andre hjemmetapet kom mot Liverpool.

Julegavetips! Sjekk tilbudene på årets Chelsea-drakter her!

Aston Villa med et fullt fortjent poeng borte mot Manchester United søndag og nyopprykkede Villa står dermed med 15 poeng på sine 14 første seriekamper. Elleve av disse poengene er tatt hjemme på Villa Park. Men har vist at ikke blir noen kasteball denne sesongen. Borte hadde tapt fem av de seks første før søndagens kamp mot Manchester United. Aston Villa kan nok holde stand lenge i denne. U til pause og H til slutt trenger ikke være noe dårlig alternativ her og oddsen er er fin.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Leicester City - Watford (Over/Under ant. mål fulltid 2,5) Over 1,65 (spillestopp kl. 2025)

Seieren satt lenge inne for Leicester hjemme mot Everton søndag, men innbytter Kelechi Iheanacho scoret seiersmålet fire minutter på overtid. Det var Leicesters sjette strake seier i Premier League og laget er på 2. plass med 32 poeng, åtte poeng bak serieleder Liverpool. Ni baklengs er færrest i serien, og 33 scoringer er nest flest. Bunnsolide 6-1-0 på sju spilte hjemmekamper.Watford var en stor positiv overraskelse forrige sesong, men etter 14 serierunder denne sesongen har laget allerede gjort sparket to manager. Ligger helt sist med åtte poeng. Lørdag ledet laget 1-0 til pause borte mot Southampton, men endte opp med å tape 1-2. Kun en av de fjorten første seriekampene er vunnet, den seieren kom borte mot Norwich tredje sist (2-0). De seks øvrige bortekampene har kun gitt to poeng. Fire strake hjemmeseire i de fire siste tilsvarende. Over 2,5 mål er kanskje et bra alternativ her.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Ross County - Hibernian 3,15 - 3,35 - 1,92 U (spillestopp kl. 2040)

Hjemmelaget ligger på 8. plass med 14 poeng og er altså ett av seks lag som er involvert i den meget tette bunnstriden, der det kun skiller tre poeng ned til tabelljumbo St Johnstone. Er nederst på formtabellen sett til de ni siste serierundene og er uten seier i denne perioden (0-4-5). På hjemmebane er det blitt to seire på de sju første. Begge seirene kom tidlig i sesongen.Hibernian er litt i ingenmannsland i øyeblikket, og holder den viktige 6. plassen med sine 19 poeng. Kun fire tap hittil, men nesten halvparten av kampene har endt med poengdeling (4-7-4). På bortebane står laget med 2-2-3. Formen er slett ikke verst og Hibernian er faktisk uten tap på sine ni siste seriekamper (3-6-0). Hibernian med poengdeling i seks av sine ni siste seriekamper og slik oddsene er satt i denne, frister uavgjortoddsen klart mest.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

St. Mirren - Motherwell 2,65 - 3,00 - 2,35 B (spillestopp kl. 2040)

Skotsk Premiership. Det skiller kun tre poeng mellom de seks nederste lagene i Premiership. St Mirren endte nest sist forrige sesong og de ligger nest sist også denne sesongen med kun 11 poeng. Men det er altså kun tre poeng opp til Livingston på 7. plass. Alle 11 poengene er tatt hjemme (3-2-2), borte har St Mirren tatt samtlige åtte kamper. Fem av de seks siste seriekampene er tapt, men fire av disse er spilt på bortebane.Motherwell ligger på 4. plass med 25 poeng etter rekken 8-1-6 hittil. Variable 3-1-3 på sju spilte bortekamper. De tre tapene er kommet i de tre siste bortekampene, men både Celtic og Rangers har vært blant motstanderne, i tillegg til Hibernian på 6. plass. Ergo er det blitt ti poeng på fire bortekamper mot lagene på nedre halvdel.Motherwell vant begge bortekampene mot St Mirren forrige sesong. Bra odds på B'en i denne.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Hearts - Livingston 1,95 - 3,20 - 3,25 U (spillestopp kl. 2040)

Skotsk Premiership. Interimtrener Austin MacPhee leder kriserammede Hearts også onsdag. Det gamle storlaget har kun vunnet to av sine fjorten første seriekamper (2-5-7) og ligger tredje sist med kun 11 poeng. Endte på 6. plass forrige sesong med 51 poeng. Tok sin første hjemmeseier for sesongen med 5-2 over St Mirren tredje sist, men har deretter røket 0-3 borte mot Kilmarnock og 0-5 borte for Rangers i de to siste.Livingston ligger øverst av sekstetten i bunn, men har kun 14 poeng og er altså ikke mer enn tre poeng foran Hearts. Fikk med seg fire poeng fra sesongens to første bortekamper, men de seks siste bortekampene har kun gitt ett poeng.0-0 i tilsvarende kamp forrige sesong og uavgjort er klart mest nærliggende også denne gang.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Aberdeen - Rangers FC 4,80 - 3,95 - 1,48 B (spillestopp kl. 2040)

Skotsk Premiership. Aberdeen har kun tre tap (8-4-3) og ligger på 3. plass, men det er hele ni poeng opp til tetduoen Celtic og Rangers. 0-5 borte for Rangers og 0-4 hjemme for Celtic tidligere denne sesongen, forteller at det er klart skille mellom Rangers og Celtic og resten av lagene i denne divisjonen. Etter 0-4 tapet hjemme for Celtic i slutten av oktober, har Aberdeen tatt 13 poeng på de fem neste kampene.Rangers er poeng med serieleder Celtic og hjemmetapet for nettopp Celtic i fjerde serierunde, er samtidig det eneste serietapet for Rangers hittil. 12-1-1 totalt og sterke 6-1-0 på sju spilte bortekamper.0-2-2 i de fire siste tilsvarende i Aberdeen de to foregående sesongene. Celtic og Rangers har skilt seg klart ut denne sesongen og markeringen må bli B. Men 1,48 var tafatt på borteseier.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Udinese - Bologna 2,50 - 3,05 - 2,35 U (spillestopp kl. 2055)

4. runde i Coppa Italia og her spilles det ikke retur. Det er totalt åtte kamper i denne runden og vinnerne går til åttedelsfinaler der de åtte øverste lagene i Serie A forrige sesong, allerede er kvalifisert.Udinese med to strake bortetap i Serie A og ligger på 16. plass (av totalt 20 lag) med 14 poeng. Ti av poengene er tatt hjemme i Udine (3-1-3). Udinese røk ut allerede i 3. runde forrige sesong etter ekstraomganger hjemme mot Benevento. Sesongen 2017/18 røk laget ut i åttedelsfinalen etter 0-1 tap borte for Napoli. Mens de også i 2016/17-sesongen røk ut i 3. runde, da med 2-3 tap hjemme for Spezia.Bologna med en knallsterk 2-1 seier borte mot Napoli i helgens serierunde. Ligger på 12. plass med 16 poeng, men har tross borteseieren søndag ikke bedre enn 2-2-4 på åtte spilte bortekamper. Røk ut i åttedelsfinalen forrige sesong etter 0-2 tap hjemme mot Juventus, mens det ble exit allerede i 3. runde i 2017/18-sesongen. Da røk laget 0-3 hjemme mot Serie B-laget Cittadella.Det er ikke lett å lese noen rød tråd for disse to lagene i Coppa Italia og at denne går til ekstraomganger er slett ikke utenkelig.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

PSG - Nantes 1,10 - 6,50 - 15,00 H (spillestopp kl. 2100)

Det er midtukerunde i Ligue 1. Med en kamp mindre spilt enn Marseille på 2. plass, leder likevel PSG serien med fem poeng. PSG har "tillatt" seg å tape tre kamper allerede, men de øvrige 11 er alle vunnet. Hjemme i Paris står laget med 6-0-1 og alle offensive nøkkelspillere er nå skadefrie.Det er tett bak PSG og Marseille og det skiller kun seks poeng mellom Angers på 3. plass og Brest på 15. plass før midtukerunden. Nantes har gjort det ganske bra og ligger på 6. plass med 23 poeng. 16 av disse poengene er tatt på hjemmebane, borte står laget med 2-1-4 på sju spilte.Seks strake hjemmeseire i de seks siste tilsvarende i Paris. 1,10 i hjemmeodds er vel som det må være.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Liverpool - Everton (Begge lag scorer) Ja - 1,75 (spillestopp kl. 2110)

Liverpool imponerte kanskje mer spillemessig forrige sesong, men poengmessig har det vært bortimot maks uttelling hittil. 13 av de 14 første seriekampene er vunnet og kun to poeng er tapt. Og det var bortekampen mot Manchester United sjette sist som endte med 1-1. Liverpool har blitt gode på ettmålsseire denne sesongen og faktisk har sju av de åtte siste seierenee til Liverpool vært med ett mål. Topper tabellen hele åtte poeng foran Leicester og 11 poeng foran Manchester City. Er uten tap på sine 47 siste seriekamper på Anfield og står med 37-10-0 i denne perioden.

Julegavetips! Sjekk tilbudene på årets Liverpool-drakter her!

Elendigheten fortsetter for Everton. Søndag hadde laget ett poeng i lomma langt inn i overtiden i den tøffe bortekampen mot Leicester, men innbytter Kelechi Iheanacho scoret seiersmålet for Leicester fire minutter på overtid. Det var lagets femte tap på bortebane av sju mulige denne sesongen. Ligger faktisk fjerde sist med kun 14 poeng og det er nok bare tidsspørsmål før Marco Silva får sparken.Det står 8-7-0 på de 15 siste tilsvarende på Anfield. Men Liverpool har vunnet tre av de fire siste sesongene. Liverpool er naturligvis storfavoritter, noe hjemmeoddsen på 1,37 vitner om. Oddsmessig er det kanskje verd å sette noen kroner på at begge lag scorer til brukbare 1,75 i odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Lag kode Kopier kode

Kommentarer til denne saken