↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

57 83 72 50

Vakt: 915 65 505

Besøksadresse

Hafstadvegen 97
6813 FØRDE
  1. Beskrivelse

BILSKADESENTERET AS vart etablert i 1999 som ei samanslåing av fleire mindre karosseri avdelingar. Heile vegen har vi fokusert på kvalitet og service, slik at du skal føle det trygt å levere bilen til reparasjon hos oss.

Vi har siden starten hatt ein god vekst og opparbeidet oss eit godt renomme i marknaden, kor vi har opparbeida oss tillit i bransjen og i det private marked.

Hausten 2004 fant vi det riktig å søkje medlemskap i Riis Bilglass (landsdekkende kjede). Etter meir fokus på glassreparasjon ser vi ein stor auke i glassarbeid, og spesielt steinsprut reparasjon. For deg som kunde betyr det spart egenandel og rask reparasjon.Har du kasko/delkasko betalar du ikke egenandel ved reparasjon. Har du kasko/delkasko betalar du ikke egenandel ved reparasjon

Du slepp lang ventetid om uhellet skulle være ute!

Sommaren 2013 flytta vi frå Halbrendsøyra og inn i nytt bygg like ved E39 på Hafstadflata.Vi er den største frittstående skade- og lakkverksted i fylket, og har gjennom åra auka skade/lakk kapasiteten betydeleg i Førde regionen og fylket. Vi har eit topp moderne verkstad kor kompetanse, kapasitet, kvalitet og service er samla under same tak.

Har du vært litt uheldig?

Vi utfører store og små reparasjoner på karosseri og plast og gir fastpris og garanti på arbeidet.

Fagfolk, Car-o-liner sitt nyeste målesystem for store skadar og nyeste sveiseteknologi sikrer kvalitet og sikkert arbeid!

 

Med DiamondCare keramisk lakkbeskyttelse slipper du å tenke på å polere bilen i en travel kvardag! 

Lakkbeskyttelsen legg seg som en hard keramisk hinne på utsiden av lakken og er med å beskytte mot mellom anna smuss, skitt og UV-stråling!

Steinsprut?

Da kan det lønne seg seg å fikse skaden med en gang, ikke vent til ruta sprekker! Husk at en steinsprutskade er gratis å reparere så lenge du har kasko eller delkasko.

Steinsprut er irriterande, men det er ingen grunn til å fortvile! Som oftest kan skader fra steinsprut ordnes uten å måtte skifte frontruta, og ruten får gjenoppbygd sin opprinnelige styrke.

 

Ta vare på bilen din og invester i sikker kjøring med Dinitrol rustbehandling!

 

Hvorfor bruke rustbeskyttelse?

  • Forlenga levetid
  • Bedre passiv trygghet
  • Redusert vedlikehold
  • Redusert hjulstøy

 

Velkommen til BILSKADESENTERET AS!

 

Åpningstider er;  Man - fre: 07:30 - 16:30