↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

24 07 74 22

Besøksadresse

Madserud allé 34
0274 OSLO
  1. Beskrivelse

Advokatsmart.no - Gjør smarte juridiske valg

På advokatsmart.no finner du en oversikt over ulike advokatfirmaers neslagsfelt, slik at du enkelt kan finne frem til en god advokat nær deg. Nøkkelen til å få rask og effektiv advokathjelp er å engasjere en advokat som har erfaring med tilsvarende juridiske problemstillinger. Kontakt derfor flere kandidater som dekker det aktuelle rettsområdet og forhør deg om hvilke erfaringer de har fra lignende saker. 

 

I Vestland fylke er det ca. 770 personer som i følge SSB jobber innen juridisk tjenesteyting. Det vil si personer som enten er partner, advokat eller advokatfullmektig. På advokatsmart.no finner du flere advokatfirmaer med nedslagsfelt i Vestland fylke.

 

Advokatsmart.no tilbyr et omfattende digitalt magasin med artikler om ulike rettsforhold. I vår guide til erstatningskrav gir vi deg oversikten over hva erstatningskrav innebærer, hvilke vilkår som må være oppfylt for å kreve erstatning, hvordan du fremmer krav til politiet og mye mer. 

 

Er du advokat og ønsker å bli en del av Advokatsmart.no? Ta kontakt med oss på + 47 24 07 74 22 eller send en epost til [email protected] hvor du forteller kort om din erfaring og geografisk nedslagsområde.