↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

24 07 74 22

Besøksadresse

Madserud allé 34
0274 OSLO
  1. Beskrivelse

Boligsmart.no - Finn informasjonen du trenger for å gjøre smarte boligvalg

 

Boligsmart.no inneholder all den informasjonen du trenger for å gjøre smarte valg i boligen. Finn informasjon, utforsk våre guider og søk etter leverandører. Enten du eier et hus eller en leilighet, så kan du finne artikler og guider som hjelper deg med å ta smarte valg og som viser veien til de rette produktene. Målet med tjenesten er å gjøre det enklere for boligeier å finne lett forståelig og oppdatert informasjon samt godt kvalifiserte tjenestetilbydere. 

 

På Boligsmart.no finner du svar på de ofte stilte spørsmålene om bygg- og renovering, oppussing, boligalarm, oppvarming, solceller, elbillading og mye mer. Lurer du på hvilken boligalarm passer deg, hvordan du skaffer gulvvarme eller når du må søke til kommunen om tiltak i hjemmet? Våre guider har svarene du trenger.

 

En av våre mer populære guider forteller deg om boligalarmer og hva de koster. Her kan du lese om hva som bestemmer prisen på en boligalarm, hvilke alarmselskaper som er de mest populære og hvordan du kan finne et godt og rimelig alarmselskap som passer dine behov. 

 

Har du spørsmål om Boligsmart.no eller hvordan du skal gå frem dersom ønsker å oppgradere boligen? Se mer informasjon på boligsmart.no eller send en epost til [email protected]. Vi deg så fort vi kan.