↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

416 49 357

Besøksadresse

6947 LAVIK
  1. Beskrivelse

Totalleverandør

BB Økonomi AS er en totalleverandør innen regnskap, lønn og økonomisk rådgivning. Som totalleverandør ufører vi alle regnskapstjenester fra bilagssortering til ferdig utført årsregnskap og ligningspapirer. Vi utfører tjenester for enkeltpersonforetak, ansvarlige selskaper, aksjeselskap, lag og foreninger. BB Økonomi AS er et autorisert regnskapsførerselskap med godkjenning fra Finanstilsynet og medlem av Regnskap Norge.

 

Effektiv og kvalitetssikret løsning

Å sette bort regnskapet er en krevende oppgave. Vi mener god planlegging og gode rutiner er avgjørende for et godt samarbeid. Dere er eksperter på deres felt og vi er eksperter på økonomi, regnskap og lønn. Det er derfor avgjørende at vi i felleskap utformer regnskapsfunksjonen og avtaler hvem som ufører, og hvordan de ulike funksjonene gjennomføres. Sammen kommer vi frem til den optimale arbeidsdelingen for en mest mulig effektiv og kvalitetssikret løsning.

 

For å tilby kostnadseffektive løsninger ønsker vi å være langt fremme med teknologi og digitaliserte tjenester. Vi er blant annet PowerOffice partner, som er et prisvinnende skybasert regnskapssystem.

 

BB Økonomi AS ledes av Tom Peder Jakobsen, siviløkonom fra NHH og autorisert regnskapsfører. Jakobsen har mange års erfaring fra regnskapsbransjen, både fra de store kjedene og eget selskap. Jakobsen er også medlem av Skatteklagenemda.

Godkjenninger og sertifiseringer