↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

404 44 700

Besøksadresse

Nikolai Astrups veg 1879
6843 SKEI I JØLSTER
  1. Beskrivelse

TPD BYGG AS

Tpd Bygg As er et Byggefirma. Vi tar på oss både store og små oppdrag i Sunnfjord og Nordfjord. Vi garanterer høy kvalitet gjennom hele byggeprosessen. Tpd Bygg As driver med alt innen snekkering. Nybygg, renovering/restaurering, tilbygg, garasje og terrasser. Ingen jobb er for stor eller for liten. Vi er 4 ansatte alle med fagbrev. Har 10-25 års erfaring i faget. Har drevet med store prosjekter både i tre og betong. Fra garasjer til stor bustad komplekser. Vi kan ta små betong arbeider også. Ta kontakt på mail eller telefon for befaring og prisoverslag.

 

Boligprosjekter

Vi leverer nye byggeprosjekter til budsjettvennlige priser. Våre håndverkere er løsningsorienterte og vi jobber i tett samarbeide med deg som er byggherren for å oppnå best mulig resultat. Vi kan tilby skreddersydde løsninger for alt til din nye bolig. Sammen finner vi ut av hvilke behov du har, og sørger for kostnadseffektive løsninger i samarbeide med deg.

Vi er opptatt av god kundeservice og hjelper gjerne til med tegninger og søknad til kommunen om det er ønskelig. Vi har et godt samarbeid med en rekke lokale leverandører som tilbyr godt håndverk til fornuftige priser. Vi leverer den beste kvalitet til avtalt konkurransedyktig pris.

 

Restaurering

Restaurering av eldre hus til moderne standard er faglig krevende. Våre fagarbeidere har lang erfaring med restaurering og vil sørge for at bygningens særpreg beholdes, samtidig som huset oppfyller dagens krav til funksjonalitet og kvalitet. Vi tilbyr førsteklasses restaureringstjenester som helt eller delvis vil tilbakeføre bygget til den opprinnelige tilstanden. Med vår lange erfaring vet vi hva som er mulig å få til innenfor et gitt budsjett. Vi kan ta på oss hele eller deler av jobben.