Gisle Isene jublar etter 2-0 scoringa
Foto: Stig Roger Eide

– Minst ein fot i 2. divisjon

Med 2–0-siger på heimebane mot åskollen, har Førde lagt eit godt grunnlag med tanke på 2. divisjonsspel neste sesong.

Publisert 18.10.2008 kl 17:51 Oppdatert 18.10.2008 kl 18:01

Tips ein venn på e-post:Trenar Knut Erik Folland var nøgd med det spelarane presterte i kvlaifiesringskampen, men hadde gjerne sett at det hadde blitt fleire enn dei to scoringane Steinar Tenden og Gisle Isene laga i 1. omgang.

– Då hadde vi sjanser til både eitt og to mål til. Men med tanke på den store sjansen Åskollen hadde i slutt-minutta, er eg lykkeleg for at vi reiser til Drammen komande helg med null baklengs. For scorar vi eitt mål der, må Åskollen nemleg ha fire, seier Folland etter sigeren i plaskregnet, som likevel samla nesten 1000 tilskodarar på Førde stadion.

– Det vert eit heilt anna kamp på kunstgrasbana i Drammen neste helg, seier Leif Helge Nordahl. Åskollen-trenaren var ikkje frustrert over 0–2-tapet i Sunnfjord, og vedgjekk at spelarane var optimistiske etter tapet.

– Vi likar aldri å tape, men i dag føler spelarane at dette har dei sjansen til å greie i returoppgjeret, seier Nordahl.

På framsida no


...

Budd på langvarig streik

Utdanningsforbundet varslar kraftig opptrapping av lærarstreiken ved skulestart. Kor mange som vert tekne ut i streik, kvar og til kva tid er enno uvisst.

...

Ingen streik for 1.-klassingar

Førsteklassingar som skal starte på skulen til hausten vert ikkje råka av ein eventuell streik.

...

Ber bønder om å passe på etter truleg ulveobervasjon

Ein hytteeigar meiner han nyleg såg ulv i Utvikfjellet.