Gisle Isene jublar etter 2-0 scoringa
Foto: Stig Roger Eide

– Minst ein fot i 2. divisjon

Med 2–0-siger på heimebane mot åskollen, har Førde lagt eit godt grunnlag med tanke på 2. divisjonsspel neste sesong.

Publisert 18.10.2008 kl 17:51 Oppdatert 18.10.2008 kl 18:01

Tips ein venn på e-post:Trenar Knut Erik Folland var nøgd med det spelarane presterte i kvlaifiesringskampen, men hadde gjerne sett at det hadde blitt fleire enn dei to scoringane Steinar Tenden og Gisle Isene laga i 1. omgang.

– Då hadde vi sjanser til både eitt og to mål til. Men med tanke på den store sjansen Åskollen hadde i slutt-minutta, er eg lykkeleg for at vi reiser til Drammen komande helg med null baklengs. For scorar vi eitt mål der, må Åskollen nemleg ha fire, seier Folland etter sigeren i plaskregnet, som likevel samla nesten 1000 tilskodarar på Førde stadion.

– Det vert eit heilt anna kamp på kunstgrasbana i Drammen neste helg, seier Leif Helge Nordahl. Åskollen-trenaren var ikkje frustrert over 0–2-tapet i Sunnfjord, og vedgjekk at spelarane var optimistiske etter tapet.

– Vi likar aldri å tape, men i dag føler spelarane at dette har dei sjansen til å greie i returoppgjeret, seier Nordahl.

På framsida no


Opp klokka 05.30 for å spele fotball

Iver P. Bell er lys vaken, før klokka har passert 06.00. No er han klar for dagens første fotballøkt.

Den perfekte fisken

Lidenskapen hans for Jølstra og auren vart tent som femåring.

...

– Å vinne hadde vore ein liten bonus

Jan Tore Befring og Håvard Erle tok ikkje sigeren i finalen på «The Hit» Dei brukar likevel inga tid på å sture, i kveld skal det festast på norsk vis.