...
Landslagsspiller Valon Berisha (19) er på vei til østerriksk fotball etter at Viking godtok et bud fra Salzburg mandag. Foto: Terje Alstad, ANB

Aksepterte bud på Berisha

Landslagsspiller Valon Berisha (19) er på vei til østerriksk fotball etter at Viking godtok et bud fra Salzburg mandag.

Publisert 23.07.2012 kl 19:38 Oppdatert 03.08.2012 kl 12:56

Tips ein venn på e-post:


Omtalte lag og spillere


500 - Internal server error

Error message:
Transformation ended in error for request URI: /componada/component/show-esi/normal/football/magic/www.firda.no/51/6160677/2012-08-03T12:56:07Z when using style sheet component_xhtml2html.xsl. Masked exception is:
Problem transforming sheet: jar:file:/var/jetty/componada/jetty-0.0.0.0-9002-componada-webapp.war-_componada-webapp-any-/webapp/WEB-INF/lib/componada-xslt-2.196.jar!/xslt/component_xhtml2html.xsl

root cause:
Error reported by XML parser processing null: Scanner State 24 not Recognized 

Midtbanespilleren er dermed svært nær ved å bli solgt, melder Stavanger Aftenblad.

Berisha debuterte på A-landslaget i januar. Han har etter hvert fått med seg seks landskamper.

– Vi har i dag mottatt et konkret bud på Valon Berisha, og akseptert dette. Valon er nå på vei til Østerrike sammen med sin agent Jim Solbakken for å se på forholdene og forhandle fram sin personlige kontrakt, sier styreleder Geir Solstad i Viking ASA til avisen.

Solstad vil ikke kommentere hvor høyt budet fra østerrikerne er. Styrelederen legger likevel til at Viking synes budet på den talentfulle 19-åringen var godt.

– Vi har forhandlet fram et bud som vi er fornøyd med, og som ligger godt innenfor de rammene vi satte for salg av Valon, sier Solstad.

Stavanger Aftenblad kjenner til at overgangssummen for storebror Berisha vil ligge på ti-tolv millioner kroner hvis overgangen blir en realitet. Franske Valenciennes bød sju millioner for samme spiller for noen uker siden, men fikk dette budet avvist.

Salzburg har skal ha fulgt og vært interessert i Valon Berisha i lang tid, men det er først de siste dagene at interessen har blitt konkret i form av bud og forhandlinger.

– Vi er på vei ned for å se på forholdene, og skal bruke de nærmeste dagene på å bestemme om dette er riktig steg for Valon, sier Berishas agent Jim Solbakken. (ANB-NTB)

På framsida no


Opp klokka 05.30 for å spele fotball

Iver P. Bell er lys vaken, før klokka har passert 06.00. No er han klar for dagens første fotballøkt.

Den perfekte fisken

Lidenskapen hans for Jølstra og auren vart tent som femåring.

...

– Å vinne hadde vore ein liten bonus

Jan Tore Befring og Håvard Erle tok ikkje sigeren i finalen på «The Hit» Dei brukar likevel inga tid på å sture, i kveld skal det festast på norsk vis.