...
Lionel Messi. Foto: David Ramos, Getty Images/All Over Press/ANB

– Heller titler enn toppscorer

Lionel Messi vil gjøre alt for å vinne titler heller enn å toppe de 73 målene han gjorde for Barcelona forrige sesong.

Publisert 18.07.2012 kl 14:30 Oppdatert 03.08.2012 kl 10:04

Tips ein venn på e-post:


Omtalte lag og spillere


500 - Internal server error

Error message:
Transformation ended in error for request URI: /componada/component/show-esi/normal/football/magic/www.firda.no/51/6153857/2012-08-03T10:04:12Z when using style sheet component_xhtml2html.xsl. Masked exception is:
Problem transforming sheet: jar:file:/var/jetty/componada/jetty-0.0.0.0-9002-componada-webapp.war-_componada-webapp-any-/webapp/WEB-INF/lib/componada-xslt-2.200.jar!/xslt/component_xhtml2html.xsl

root cause:
Error reported by XML parser processing null: Scanner State 24 not Recognized 

Den argentinske fotballmagikeren var klar i sin tale under onsdagens pressekonferanse i Barcelona.

– Jeg ser ikke for meg at jeg slår antall mål kommende sesong. Det er ikke målet mitt. Jeg ønsker å utvikle meg som spiller og gi mer til laget. Målet mitt er å vinne flere titler, sa Messi.

Real Madrid og Chelsea stoppet den spanske storklubben fra å vinne de to største trofeene forrige sesong. Erkerivalen fra hovedstaden tok seriegullet, mens engelskmennene fra London slo Barcelona ut av semifinalen på veien mot mesterligatriumfen.

– Jeg håper vi kan slå tilbake og vinne alt på nytt. Vi vet det er veldig vanskelig. Jeg har fortsatt vondt over at jeg bommet på straffen mot Chelsea og for tapet mot Real Madrid på Camp Nou, forteller Messi.

Tito Vilanova, som var Pep Guardiolas assistent i fire år, har overtatt trenerjobben i Barcelona. Messi ser fram til å jobbe med mannen som fikk ham opp og fram gjennom ungdomsakademiet for ti år siden.

– Tito hjalp meg mye da jeg var yngre. Jeg trodde aldri jeg skulle få jobbe med han igjen som sjef, men jeg er veldig glad for å ha ham her, sier 25-åringen.

(ANB-NTB)

På framsida no


...

Med blanke ark etter endt søk

Søket etter Veronica Stegegjerdet er no avslutta, og politiet står utan spor.

...

Vilde er Norges beste unge konditor

Vilde Nistad Strandos gjekk av med sigeren i NM ung konditor.